Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 30 martie. Invitați: preotul catolic Francisc Doboș și co-fondatoarea Biodeck, Maria Desmirean.

În Săptămâna Mare a Paștelui Catolic, am vorbit cu Părintele Francisc Doboș despre dilema vremurilor noastre: a merge sau nu la biserică de Paște?

Invitatul lui Vlad Craioveanu a spus cum se țin slujbele în Săptămâna Mare a Învierii Domnului, într-o perioadă marcată de restricții și schimbări, de pe o zi la asta. În stilul caracteristic, Vlad Craioveanu a făcut și o listă a păcatelor – vorba aceea, cine este făr’ de păcat să se uite la ,,Ochii pe mine!” – pe care le discută împreună cu părintele Doboș. Pe principiul, am greșit, pot să mai fac?

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Și după ce luăm ,,dezlegare” la fapte bune de la părintele Frncisc Doboș, te invit să facem lumea mai respirabilă împreună cu Maria Desmirean, co-founder Biodeck, primul brand românesc care oferă alternative sustenabile cu mediul.

Care sunt efectele pandemiei asupra industriei de ambalaje biodegradabile? Are românul o educație în ceea ce privește respectarea mediului înconjurător? Există politici de mediu în România?

O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, marți, 30 martie, la Aleph News!