Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 31 martie.

Alin Nica a spus ce a însemnat carantinarea Timișoarei și care sunt argumentele pentru care s-a opus, de la bun început, unei asemenea decizii.

Totodată, președintele CJ Timiș explică de ce consideră inutilă prelungirea acestor măsuri restrictive, dar și cum vede găsirea unor soluții concrete în ecuația pandemiei.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Monica Boța Moisin, avocat și consultant Strategii de Sustenabilitate Culturală, a adus în discuție un subiect important, însă prea puțin adus în atenția opiniei publice. Mai exact, cum putem valoriza și proteja juridic brandurile de țară? Am discutat cu cărțile pe față despre branduri furate, branduri pierdute și branduri copiate.  

Și nu puteam să încheiem mai frumos emisiunea, decât având-o invitată pe soprana Alexandra Coman. Are povești de pe scena mare și învățături pe care i le-a transmis nimeni altul decât Luciano Pavarotti, omul cu care a urmat cursuri de perfecţionare.

Am vorbit despre drepturi și libertăți în lumea restricțiilor. Despre protejarea identității culturale și despre puterea muzicii, în orice vremuri și pe orice vreme.

O ediție specială ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, la Aleph News.