Viorel Ilișoi, scriitor și om de reportaj cu patalama, a făcut – în stilul său propriu, cu un haz de necaz fabulos – o radiografie a României de ieri și de azi. Povești spumoase din anii de presă, ce experiențe jurnalistice nebunești găsim în volumul ,,Strălucitor”, o carte finalizată de Viorel Ilișoi în lunile de izolare. A vorbit despre cele mai frumoase reportaje în care și-a pus o parte din suflet și de condei.

O discuție despre bucuria de a scrie, despre oameni, locuri și inspirație într-o Românie care  îți oferă povești, triste sau vesele, la fiecare pas!

Și de la scritură de calitate și lumea fascinantă a reportajelor, am trecut la adrenalină și competiție. Am aflat povestea lui Simone Tempetini.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cvintuplu campion naţional de raliuri, acesta își trăieşte de la 14 ani, visul de a fi un sportiv de elită în România. S-a născut în Treviso, Italia, din părinți italieni, iar în anul 2016 a obținut cetățenia română.

A povestit de la cine a moștenit ,,virusul” automobilismului, ce simte un pilot de raliuri atunci când apasă la maximum pedala de accelerație, dar și cât de mult a schimbat pandemia organizarea competițiilor.