George Rotariu a fost invitat al emisinii „Ochii pe mine” de luni. El a povestit cum a făcut față afacerea Bitcoin în pandemie și care sunt deciziile luate, pentru a se putea adapta noii realități. Invitatul lui Vlad Craioveanu a vorbit și despre reguli noi, câștiguri, pierderi, dar mai ales despre cum poate bitcoinul îmbunătăți sistemele financiare.

Pe termen lung, bitcoin este cea mai buna metoda de a-ti stoca valorile si de a-ti tine banii. Sunt un bun foarte rar la nivel global. Iti poti achizitiona bitcoin de oriunde in lume”, a explicat George Rotariu,  co-fondator si CEO Bitcoin Romania.

El a mai povestit la „Ochii pe mine” că „în primle luni de pandemie, oamenii s-au speriat si au inceput sa vanda pentru ca nu stiau ce va urma, altii au speculat si au inceput sa vanda si ei. A scazut pretul bitcoin-ului”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Există diferite platforme unde îți poți investi criptomonedele. Sunt câteva proiecte românești care au prins. Cea mai importantă este moneda Elrond. Cred că fiecare stat va emite propria lui criptomenedă. Tehnologia va fi mai bună sau mai ușor de urmărit. Este mult mai transparent totul.”, a explicat George Rotariu în emisiunea lui Vlad Craioveanu, de pe Aleph News.

Ana Consulea: Francezii mănâncă puțin mai dulce decât noi și mănâncă foarte fructat

Și după ce a întors bitcoinul pe toate părțile, Ana Consulea a fost invitata perfectă pentru o conversație dulce.

„Am crescut practic în restaurant și cred că asta am învățat cel mai bine să iubesc afacereaa asta. Cred că trebuie să-ți iubesti meseria, mai ales în perioada asta”, a spus, la „Ochii pe mine”, Ana Consulea, cofetar și fondator Zexe Braserie.

Ana Consulea a vorbit și despre diferențele dintre bucătăria românească și cea franceză.

Înghețata cu colivă – hai să spunem că am făcut-o cum am crezut eu că trebuie să arate o înghețată cu colivă. Sunt rețete pe care le-am adaptat noi. Noi și francezii mâncăm diferit. Nu am luat efectiv rețetele și le-am reprodus și le-am adaptat gusturilor noastre. Francezii mănâncă puțin mai dulce decât noi și mănâncă foarte fructat. Acum câțiva ani, noi eram doar pe ciocolată. Abia acum, am început și noi cu fructe. Am avut o cofetărie foarte bogată la un moment dat, în perioada interbelică. Avem o gamă de prăjituri, noi le spune prăjituri istorice”, a explicat Ana Consulea.