Mih Lovin: Eu vin dintr-un background de publicitar. Influencer este un creator care simți că are legitimitatea să transmită un mesaj… În China, toți vor sa fie astronautți, în schimb, copiii din America vor sa fie vloggeri.

Mihaela Niță: Urmăresc copiii, discut cu părinții, încurajez mamele să alăpteze, mă gândesc la o diversificare. Părinții sunt într-o stare diferită față de alți ani. Am avut părinți care au venit să vadă cum sunt copiii lor față de anii trecuți.
Am o parere proastă despre părinții care își trimit copiii bolnavi la școală… Dacă părinții ar avea mult mai multă grijă, copiii ar răci mai puțin. Mulți părinți nu au soluții, încearcă să lucreze, nu au cu cine să lase copiii.

Medeea Marinescu: Cineva mi-a spus ca virusul este ca o ruleta ruseasca. Eu sper sa scap macar cu o forma usoara. Daca maine ma imbolnavesc, ma simt vinovata fata de cei din jur, se vor suspenda spectacolele.
La repetitii repetam cu masca pe figura… am si adaptat spectacolele, sa putem juca mai distantati. Florin Piersic a spus in spectacol: aici trebuia sa ma sarute, dar traim alte vremuri

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Mih Lovin – antreprenor în industrii creative – îți explică cum a schimbat social media regulile jocului, dar și ce înseamnă să fii content creator pe Instagram și TikTok, două rețele de socializare care iau din ce în ce mai mult amploare. În plus, acesta îți spune și ce a însemnat pentru el să fie reprezentantul primului influencer virtual din Romania, Ana Tobor.

Și fiindcă sănătatea este mai bună decât toate, medicul mediatru Mihaela Niță îți spune cum îți poți proteja copilul în sezonul virozelor și al gripei, dar și în contexul creșterii numărului de infectări cu COVID-19.

Actrița Medeea Marinescu îți povestește cum a trecut peste perioada de pandemie, de ce avem în continuare nevoie de teatru, dar și cum vede revenirea pe scenă în condiții de siguranță.