Omar Sayed Shaaban a stabilit un nou record mondial cu o săritură de 2,3 metri, în aer, dintr-un bazin adânc de 5 metri

Marcus Rashford a pozat pentru coperta revistei Wall Street Journal, care l-a supranumit „Noul Prinț al Angliei”

Marcus Rashford este mândria lui Manchester și a unei întregi generații de jucători englezi.

Duce lupta cu birocrația până în pânzele albe, doar, doar l-o convinge pe Boris Johnson să nu închidă cantinele școlilor și să ofere mese calde gratuite copiilor care au nevoie.

Le-a povestit celor de Wall Street Journal că prim-ministrul l-a sunat de curând, dar a ignorat subiectul acesta. I-a spus fotbalistului că Regina l-a pus pe lista invitaților de onoare la ziua ei de naștere, din octombrie.

Da… fix de asta este Rashford atât de supărat pe mai marii UK-ului. Pentru că n-a apucat să încerce niciodată cocktail-ul de creveți de la Buckingham.

Conor McGregor s-a lăudat pe Instagram cu noul echipament cu care va juca echipa de fotbal a barului său

Dacă îți spun că McGregor merge tot mai des la bar, te gândești că e pentru hidratare, nu? Starul UFC promovează tot mai des pub-ul său, The Black Forge, din Crumlin, orașul unde s-a născut.

A investit bani grei în afacerea lui, 3 milioane de dolari, așa că orice client trebuie să simtă calitatea! Dacă dă și un whiskey marcă proprie, cu atât mai bine pentru prestanța lui McGregor.

Mai nou, pub-ul are și echipă de fotbal și echipament de joc fresh. Black Forge FC va fi mândria lui McGregor în campionatele de weekend din Irlanda.

Omar Sayed Shaaban a stabilit un nou record mondial cu o săritură de 2,3 metri, în aer, dintr-un bazin adânc de 5 metri

Hai să-ți arăt cel mai tare salt din apă. Atinge 2.3 metri și nu, n-a fost reușit de un delfin, ci de Omar Sayed Shaaban.

Egipteanul este înotător profesionist și i-a lăsat cu gura căscată pe cei din Federația Egipteană de Scufundări după ce s-a lansat în aer, de pe fundul unui bazin adânc de 5 metri.

Bine, cred că și înotatoarea l-a ajutat enorm să obțină un asemenea rezultat, notat în cartea recordurilor.

YouTuber-ul Daniel Cutting și amicul său, Mark, îți arată că poți juca fotbal oriunde dacă improvizezi

Ți s-a făcut dor de un meci pe sintetic cu băieții? Nu trebuie să ai neaparat un teren special amenajat ca să joci fotbal! Poți să improvivezi o miuță cu gașca oriunde, numai vreme frumoasă să fie! Și poate „mai puțină” pandemie.

Privește-l pe YouTuber-ul Daniel Cutting! El și cu prietenul său, Mark, și-au dat pase în parcări, păduri, ba chiar și pe poduri! Prin acest videoclip, Daniel îi încurajează pe toți microbiștii să improvizeze, dacă vor să-și ia doza zilnică de fotbal.