WELCOME TO TOKYO!

De când am așteptat momentul acesta! Sportivii de top, din lumea-ntreagă, au aterizat deja la Tokyo, iar cum este și normal au început să umple internetul cu postări ba din sălile de antrenament, ba din Satul Olimpic! Prima care a dat startul videoclipurilor de la Tokyo este Simone Biles. Cea mai decorată gimnastă a Statelor Unite ne-a arătat tuturor echipamentul pe care-l poartă la antrenamente, dar și cât de bine se simte alături de echipa sa în sala de gimnastică! Deși e a 2-a oară când participă la Olimpiadă, Garbine Mugurza tot a rămas uimită când a văzut ce fel sunt amenajate blocurile din Satul Olimpic. Cum era de așteptat, fiecare țară va sta pe câte un palier. Și ca să fie siguri organizatorii că nu se pierde cineva pe coridoare, la balconul fiecărei camere sunt atârnate steaguri. Elina Svitolina și Gael Monfils nici dacă-și plănuiau, nu ar fi petrecut „luna de miere” la Tokyo! Dar așa-i viața, te suprinde când nu te aștepți! Cei doi proaspăt căsătoriți, imediat cum au ajuns în Satul Olimpic, s-au echipat și au mers în sala de forță să dea gata antrenamentul de seară! Și Mihaela Buzărnescu a pornit la drum spre Tokyo. Jucătoarea noastră de tenis a avut nevoie de ceva timp, până să se hotărască ce ținute să-și pună în bagaj. Ce vrei, Miki e pretențioasă! Vrea să iasă în evidență oricând, nu doar pe teren!

RAMOS E PROF DE SCUFUNDĂRI

Sergio Ramos se bucură din plin de vară! Și dacă tot e în vacanță, la piscină, cu familia, noul star de la PSG a zis să îi învețe pe doi dintre băieții săi cum să înoate! Dar Ramos nu i-a aruncat pe micuți singuri în mijlocul bazinului ca să-i privească de pe margine cum se zbat să ajungă „la mal”. Nu, Ramos face lucrurile cu cap, așa că i-a luat frumos de mâna pe puști și s-a scufundat împreună cu ei! Când au atins fundul bazinului cu picioarele, înseamnă că ora de înot a fost un succes, iar Sergio Jr și Marco au putut să iasă la suprafață și să ia o gură de aer bine meritată! Sincer, sub privirile soției sale Pilar, Ramos nici nu cred că ar fi avut curaj să apeleze la vreo altă metodă ca să-i învețe pe cei mici să se bălăcească!

JOACĂ BASCHET PE IAHT

Eu v-am spus acum ceva timp că fotbaliștii sunt îndrăgostiți de baschet, dar n-ați vrut să mă credeți! Vă mai arăt încă două persoane pricepute la pasele la firul ierbii, dar care știu să dribleze mingea de baschet și să o arunce direct în plasă! Mason Mount și Declan Rice, despre ei vorbesc! Atacantul lui Chelsea și mijlocașul lui West Ham sunt în vacanță în Mykonos, iar dacă tot au la dispoziție și un coș de baschet pe iaht, de ce să nu profite la maximum de oportunitate. Mount și Rice s-au întrecut în trucurile cu mingea, iar tot ce pot să zic e că băieții se descurcă, nu glumă. Amândoi au reușit să înscrie la coș, dar nu oricum, ci cu spatele! La final, Rice a vrut să se răcorească în mare, dar a avut nevoie de vreo câteva minute bune și de scandările celorlalți prieteni de pe barcă pentru a-și face curaj să sară-n apă!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

OSAKA NU E CAMERA SHY

E puțin introvertită, nu spune prea des ce simte, e mereu în banca ei, nu vrea să supere pe nimeni, dar când îi pui o cameră foto în față Naomi Osaka își schimbă atitudinea la 180 de grade! Da, numărul 2 WTA, și-a dat toți fanii pe spate cu cele mai noi poze postate pe Instagram. Osaka a vrut să împărtășească cu toată lumea că a ajuns pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated Swimsuits! E de înțeles de ce a bombardat Osaka internetul cu imaginile de la ședința foto de pe plajă! Până la urmă, are și cu ce să se laude! Pe lângă faptul că știe cum să stea la poze, Osaka este și prima sportivă de culoare, cu origini japoneze și haitiene, care apare pe coperta acestei reviste!