Paul Pogba, starul lui Manchester United, e as la „strecurat” mingea printre picioarele adversarilor

IDEI DE TRUCURI CU MINGEA

Nu ai idei de trucuri cu mingea? Îți arată freestyler-ul Yosshi ce scheme să pui în practică, în zilele fără inspirație. Cu mingea pe picior, japonezul nu înscrie doar la poartă, ci și la coș. Când n-are balonul la îndemână, face jonglerii cu pălăria. Nici nu clipește când e pe teren, doar e campion mondial la fotbalul freestyle.

CU CAPUL ÎN NORI

Instructorul de skydiving, Luis Adolfo le-a arătat apropiaților cum se trăiește viața cu capul în nori. Spaniolul și gașca sa de prieteni au sărit, cu parașuta, deasupra oceanului Atlantic. După ce au plonjat de la patru mii de metri altitudine, amicii lui au înțeles că parașutismul nu este un sport pentru cine-i slab de înger.

JORDAN AL MUNȚILOR

Forograful Jordan Manoukian a făcut multe expediții pe Mont Blanc până și-a dat seama că e pasionat de schi. Cu clăparii în picioare și camera în mână, francezul coboară în viteză direct de pe cele mai abrupte pante. Acum, știe și el cum se simțeau frații lui mai mari pe care, în copilărie, Îi filma când făceau sport.

SE ANTRENEAZĂ PE USCAT

Înotătorul Ryan Murphy, campion la proba 100 metri spate, nu se antrenează doar în apele bazinului. Americanul își întreține condiția fizică în sala de fitness. Prin exercițiile pe care le practică, Ryan vrea să-și întărească musculatura abdomenului. Pentru asta, trage de fiare trei ore pe zi. Știe și cum să se recupereze după efort: prin înot.

A ALES CALEA APEI

Campion mondial la wakesurfing, Nic Rapa nu renunță nicio zi la placa sa. Australianul face trucuri pe val, în timp ce o barcă îl trage cu o viteză de 40 de km pe oră. Sportul pe care-l practică este perfect pentru el. Doar așa poate să combine schiul nautic, snowboarding-ul și surfing-ul la un loc.

PAUL POGBA DRIBLEAZĂ MINGEA

Vrei să-ți driblezi adversarii de pe teren? Înspiră-te de la Paul Pogba. Mijlocașul de la Manchester United știe cum să dea mingea printre picioare. Privește-i mișcările cu atenție. Pe lângă schemele cu balonul, francezul stă bine și pe recuperarea lui.