Vrea să fie prima fată din NBA

  • Anyla Parker, o baschetbalistă de 10 ani din Florida, visează ca, într-o zi, să joace în NBA și WNBA
  • Anyla bate mingea de la 2 ani și se antrenează oricând și oriunde, inclusiv pe holurile de acasă

Când ești mic, visezi cu ochii deschiși și crezi că orice este posibil. Cum face și Anyla Parker, o baschetbalistă de 10 ani din Florida. Vrea să devină prima femeie care joacă și în NBA, și în WNBA, adică NBA-ul feminin. Nu te lăsa păcălit de aparențe! Vorba aia…esențele tari se țin în sticluțe mici! Anyla este abia în clasa a patra, dar este vedetă în echipa școlii și driblează fete mai mari decât ea, ba chiar și băieți de 7-8 ani! Cred și eu, se joacă cu mingea de baschet de la 2 ani. S-a asigurat mama ei, care o și antrenează, că are toate condițiile ca să ajungă sus. „Coach Mommy”, pentru că așa îi spune Anyla, spune că fiica ei trăiește și respiră baschet. Fie că se uită la TV sau se pregătește de culcare, ea bate mingea pe holurile de acasă. Până la WNBA și, de ce nu, NBA, este cale lungă, dar Anyla nu se descurajează! Trage tare să-i iasă primul Slam Dunk până trece clasa a șasea!

L-a luat valul în Miami

  • Maluma s-a dat cu placa de surf în Miami, unde a filmat videoclipul celui mai nou single „Perfecta”

Maluma le are cu dansul, dar văd că nu se descurcă rău nici cu placa!
Cântărețul sau latino lover-ul, nici nu știu cum să-i zic, le-a făcut fanilor o demonstrație de surfing pe Instagram. Un prieten l-a filmat pe columbian în timp ce se distra pe valurile din Miami. Valuri mici, lejere, de vară. Nici nu-i trebuie mai mult! A ieșit la interval pentru priveliște și ca să le facă cu ochiul fanelor de pe iahturi, nu ca să concureze la World Surf League. Ca să-și facă încălzirea pentru valul mare, a marcat și un toast, să prindă și mai mult curaj! Acum nu-ți imagina că Maluma a fost doar în modul siesta! Tocmai a lansat o nouă piesă, „Perfecta”, iar videoclipul a fost filmat integral în Miami.

Taie orașul cu 600 de cai

  • Patricio O’Ward, pilotul IndyCar al celor de la McLaren, a testat modelul 620R, cu 611 cai putere
  • McLaren 620R este o ediție limitată și există doar 225 de exemplare în întreaga lume
  • Când ești vedetă în echipa lui McLaren, poți să iei la test drive numai piese de colecție!

Patricio O’Ward știe cum este să conduci cele mai tari mașini ale constructorului britanic. Cei de la McLaren l-au răsplătit pe pilotul mexican pentru prima lui victorie din IndyCar cu cheile de la 620R, un model ediție-limitată. Sunt doar 225 de exemplare în toată lumea, iar Pato vrea să-ți arate ce poate monstrul cu 600 de cai putere. Că este pe circuit sau pe stradă, 620R te face să te simți ca și cum ai zbura. Și ce mult te ajută asta când trebuie s-o iei pe prietena ta de acasă ca să ieșiți în oraș. Pato taie orașul în două în mai puțin de 20 de minute, ca nu cumva să facă fata să aștepte și, pentru că e băiat bun, stă și la poze cu fanii când așteaptă la semafor.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ