Un om, 1.000 de goluri

Netflix lansează pe 23 februarie un nou documentar despre viața și cariera lui Pelé în fotbal. Povestea începe în copilăria lui săracă a lui Pelé și trece prin momentele de glorie cu Santos și Brazilia.

„Pele nu a făcut diferența! El este diferența!”. Acesta este sloganul noului documentar despre unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de pe Glob, pe care Netflix îl lansează astăzi!

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Vei vedea cum a ajuns legendarul fotbalist al lui FC Santos să dea 1.000 de goluri și să conducă naționala Braziliei într-o epocă de aur!

Trebuie să știi că Pele a pornit de jos! Da, la doar 9 ani, lustruia pantofi ca să aducă bani în casă! A stat departe de toate tentațiile și, la 17 ani, și-a respectat promisiunea făcută tatălui său: a câștigat Campionatul Mondial pentru prima oară în carieră!

Clătite în stil „The Rock”

Dwayne Johnson le-a făcut poftă fanilor cu clătitele lui „înecate” în unt de arahide și sirop de arțar. Dacă ești foarte pofticios, o să înghiți în sec dacă te uiți pe pagina de Instagram a lui The Rock! Actorul le-a arătat tuturor „dieta” specială pentru filmul Black Adam.

Dwayne Johnson are 6 mese pe zi și nu sare peste niciuna! La micul dejun, înfulecă o omletă din albușuri cu afine și carne!

Dacă ți se pare ciudată combinația, stai liniștit! Duminică e zi sfântă și cheat day-ul lui The Rock este unul pe măsură! Cum să te resfeți, după o săptămână întreagă de muncă, dacă nu cu niște clătite înecate în unt de arahide și sirop de arțar! Să te ții de cuvânt, Rock! Dă-ne și nouă rețeta!

Am chef de o bălăceală!

Adesanya, campionul UFC la semimijlocie, vrea să ia în greutate, dar nu uită de cardio și adoră să înoate în ocean.

Israel Adesanya, campionul UFC la semimijlocie, mai are de pus vreo 9 kilograme pe el până la meciul Jan Blachowicz, pentru titlul la semigrea! Ar fi bine ca nigerianul să atace serios frigiderul și sala, dacă vrea să ia cântarul în martie! Un pic de cardio nu strică! Nu vrea să pună doar grăsime pe el! Cum prinde vreme bună, Adesanya merge să înoate în aer liber cu prietenii lui! Greu îl desparți de ocean! Și când obosește, tot mai dă câteva ture cu ski jet-ul!

Febra TikTok

Marcelo s-a întrecut în dans cu fiul său, Enzo, pe TikTok și i-a invitat pe fani să-l voteze pe cel mai bun. Sergio Reguilón a provocat-o pe prietena lui, Marta, să-i fure mingea și a driblat-o pe TikTok.

Marcelo, fundașul lui Real Madrid, s-a apucat de coregrafii pe TikTok, împreună cu fiul său, Enzo! I-a întrebat și pe fani cine ține ritmul mai bine, dar cred că puștiu e pe felie! Marcelo, nu și-a ales bine cu cine să se ia la întrecere!

Și Sergio Reguilon, fundașul stânga de la Totenham, se distrează în timpul liber pe TikTok! Nu iartă pe nimeni la provocări, nici măcar pe iubita lui Marta! Ultima oară a pus-o să-i fure mingea. Regui i-a dat balonul printre picioare și a râs când s-a supărat, și-a luat jucăriile și a plecat!

Mamele nu au pauză!

Fiica Serenei Williams, Olympia, nu-i dă niciun moment de pauză tenismenei și are mereu chef de joacă.

După atâta muncă la Australian Open, Serena Williams merită o pauză pe bune!

Nu vorbesc despre fițe, spa-uri și shopping! Doar câteva ore de somn bine meritate!

Serena a încercat să doarmă în avion, dar n-a reușit! Olympia, fetița ei, avea atât de multă energie că n-a lăsat-o să închidă un ochi!

„Lasă, pun capul pe pernă când ajung acasă!” s-o fi gândit ea! Dar cum să te culci când te cheamă copilul să vă jucați cu păpușile?

Serena chiar n-a avut de ales! I-a făcut pe plac Olympiei, mai mult ca să-i consume bateriile și să poată adormi împreună!

Succesul este consecvența!

Iga Świątek s-a întors deja la antrenament după Australian Open și vrea să continue sezonul în forță. Garbiñe Muguruza a trecut și ea direct în sala de fitness, doar că o mai fură oglinda uneori.

Vrei să-i învingi pe cei mai buni? Atunci trebuie să muncești și mai mult decât ei! Asta este și mentalitatea Igăi Swiatek, care nici nu se gândește la pauze. Poloneza, eliminată de Simona Halep în optimi la Melbourne, s-a întors imediat la antrenamente! I-a zis antrenorului ei că vrea să fie în formă maximă pe teren sezonul acesta!

Nici Garbine Muguruza nu pierde timpul! A aterizat direct în sala de fitness și s-a pus pe treabă! O mai fură peisajul între serii, dar nu poate lăsa Instagramul să se prăfuiască! La ultimul antrenament, Muguruza a început să danseze în fața oglinzii!