Primul aur la trambulina mare

  • Maren Lundby (Norvegia) este prima femeie care câștigă aurul pe Marea Trambulină din Oberstdorf
  • Este primul sezon în care femeile au sărit cu schiurile pe Marea Trambulină la Campionatul Mondial

Maren Lundby a câștigat proba de sărituri cu schiurile la Campionatele Mondiale! Cu lansări de 128 și 130,5 metri în aer, norvegianca a curcerit marea trambulină din Oberstdorf! La 26 de ani, Lundby are cu ce se mândri! Este prima femeie din istorie care pune în vitrină medalia de aur la Mondiale, pe pârtia din Germania! Pe locul al doilea a urcat Sara Takanashi și, pe al treilea, slovena Nika Kriznar.

Povestea ei, într-un parfum

  • Halep a jucat într-o reclamă pentru noul ei parfum, „Her Story”, dedicat femeilor care au curajul de a-și spune povestea

Simona Halep știe deja că secretul oricărui mare campion este să își folosească emoțiile și experiențele, fie pozitive sau negative, drept combustibil pentru următorul meci. Întoarsă acasă, Simo a folosit aventura din Melbourne ca inspirație pentru simțuri, nu pentru joc. Așa s-a născut parfumul „Her Story”, pentru femeile care au curajul de a-și spune povestea cu voce tare, așa cum o spune Simona de fiecare dată când pășește pe terenul de tenis!

Serena & Mini-Serena

  • Serena Williams și fiica ei, Olympia, au pozat pentru cea mai nouă campanie a designer-ului Stuart Weitzman

Serena o iubește pe fiica ei, Olympia, ca pe ochii din cap! O ia peste tot cu ea, mai nou și când pozează pentru casele de modă! În noua campanie pentru designerul de încălțăminte Stuart Weitzman, Serena apare alături de Mini Serena! Chiar dacă și-ar dori să-i semene în aboslut toate privințele, câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam nu ține neapărat ca Olympia să urmeze o carieră în tenis. E liberă să facă orice-și dorește, numai să fie fericită!

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pensionarii, cu fața la panou!

  • Shaquille O’Neal și Dwyane Wade se distrează cu baschet și farse în pauzele emisiunii „NBA on TNT”

Când muncești din greu în tinerețe, si ajungi un star al baschetului, după retragere numai te distrezi! Cine spune că pensionarii nu știu să se distreze? Bine…Shaquille O’Neal și Dwyane Wade sunt doi pensionari încă în formă bună, care pot face oricând un meci de baschet în pauzele show-ului „NBA”, difuzat de TNT! Shaq și Wade sunt băieți serioși, la costum, care comentează profi meciurile în timpul emisiei, dar, abia când aud „Publicitate!”, începe show-ul adevărat! Shaq dă totul pentru baschet și comedie și, uneori, bateriile se duc puțin mai repede! Wade e mereu pe fază, ca să-l prindă când trage pe dreapta!

Antrenori pentru o zi

  • Andrey Rublev și Aryna Sabalenka le-au dat câteva ponturi fanilor pentru a-și îmbunătăți jocul de tenis

Aviz amatorilor de tenis! Cine vrea să-și „ascută” execuțiile să stea cu ochii pe Andrey Rublev și Aryna Sabalenka! Tenismenii au devenit antrenori pentru o zi pe Instagram. Nu te grăbi să lovești! Fă doi pași înapoi, așteaptă să pice mingea în teren, apoi dai cu forță! Nu-ți brusca încheietura și nu uita de jocul de picioare! Sunt doar câteva sfaturi care te vor ajuta să treci la nivelul următor.

Astă seară dansăm în sală!

  • McGregor s-a recuperat complet după meciul cu Poirier și a dansat pentru fanii de pe Instagram înainte de antrenament

Conor McGregor se pune ușor, ușor pe picioare! Nu-l mai doare gamba după corecția pe care i-a aplicat-o Dustin Poirier, așa că a zis să le arate și fanilor ce bine se simte! Irlandezul s-a filmat înante de a-și începe antrenamentul în sală! A dansat puțin, de încălzire, pe celebra piesă „Maria, Maria”, de la Santana! A încercat McGregor să țină ritmul, dar nu prea știe să dea drumul la șolduri! Cred că va rămâne la mersul țanțos pe care-l face când domină octogonul!