Rafael Nadal a dat racheta pe crosă

După ce a câștigat turneul de la Roland Garros, Rafael Nadal vrea sa pună mâna și pe trofeul Campionatului Insulelor Baleare de golf din Mallorca. Rafa mânuiește crosa la fel de bine ca racheta de tenis. Duminică, în a doua zi de competiție, Nadal a terminat pe locul 7 din 60. A avansat trei poziții față de prima sa zi de joc, când s-a clasat pe locul 10.

Forța exemplului

Vrei sa te implici cât mai mult în educația copilului tău? Atunci ia-l și pe el cu tine la antrenament. Doar așa, cel mic, va putea să simtă pe pielea lui beneficiile sportului. O oră de mișcare în fiecare zi îl va ajuta să aibă un corp puternic și o minte sănătoasă. Te asigur că după atât efort depus, nu o să te mai chinui să-l bagi la somn !

Iarna, bat-o vina

Te temi că vine iarna și nu mai poți să faci jogging-ul de dimineață ? Poți să alergi direct pe zăpadă. Alergarea în frig îți întărește sistemul imunitar și te ajută să arzi mai multe calorii, decât dacă ai alerga pe bandă. Nu-ți trebuie doar curaj ca să duci la capăt un antrenament în ger ! Ai nevoie de adidași cu talpă groasă și un echipament termic!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ganterele nu sunt de ajuns

Pe experta în crossfit, Demi Bagby, greutățile din sala de fitness nu o mai satisfac. Ea s-a folosit de cel mai masiv coleg de antrenament ca să pună în practică exercițiul „împinge sania”. Desi credea ca mișcarea ii va solicita forța la maximum, Demi abia l-a simțit pe coechipierul său, care cântărește 105 kilograme, dublu față de ea.

Șotron pe asfalt-next level!

Îți plăcea, în tinerețe, să te joci șotron pe asfalt în fața blocului? Acum poți să pui în practică forma avansată a acestui joc! Îți alegi traseul, te dai peste cap și încerci să aterizezi de fiecare dată într-un picior. Ți se pare complicat? Inspiră-te de la sportivii care au îmbinat mișcările de tricking cu jocul copilăriei. Cu trucurile lor îi impresionează până și pe cei care nu au auzit niciodată de acest joc.

Ping pong cu efect

La prima vedere, tenisul de masă pare un sport simplu, până îl pui în practică! Nu e ușor să obții puncte în timpul competițiilor, așa că băieții de la „Pongfinity” te învață câteva trucuri prin care să lovești mingea cu efect! Urmează-le pașii cu strictețe și asigură-te că la fiecare lovitură, mingea va atinge jumătatea de masă a adversarului!