RAFA, READY FOR 2021

Rafael Nadal a început pregătirile pentru Australian Open. Numărul 2 ATP exersează loviturile de forehand și rever pe terenurile propriului său club sportiv, Rafa Nadal Academy. Spaniolul a mers și pe munte, împreună cu antrenorul său Carlos Moya, fost număr 1 mondial, în caz că nu se va putea antrena în timpul primului turneu de Grand Slam din 2021, care va începe pe 8 februrie, cu trei săptămâni mai târziu faţă de data prevăzută iniţial.

A INTRAT ÎN CEAȚĂ

Gabe, practicant profesionist de speedflying, a simțit pe pielea lui cum e să întri în ceață. Americanul s-a izbit de-un versant al muntelui Baldo, Italia fiindcă norii groși i-au tulburat vederea și a zburat fără să-și dea seama la o altitudine prea mică. Deși s-a zgâriat de crengile copacilor, Gabe este bine, iar data viitoare va verifica de două ori condițiile meteo.

NU SE PUN CU EA!

Alanna Kennedy, fundașul echipei Tottenham Hotspur, îi enervează la culme pe bărbați. În cadrul unui antrenament, fotbalista le-a dovedit colegilor săi că poate să-i dribleze și să le dea mingea printre picioare din câteva mișcări ! Australianca este atât de ambițioasă că după tot traseul parcurs a dat gol fără să clipească.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

CU SUSUL ÎN JOS

Acrobata Sarah von Querfurth se antrenează cu susul în jos. Nemțoiaca pedalează bicicleta până setează viteza de mers, apoi controlează ghidonul acesteia în timp ce stă sprijinită în mâini pe el. Fiindca are mult curaj și echilibru, la 24 de ani, Sarah este una dintre cele mai apreciate acrobate ale echipei naționale de ciclism artistic din Germania.

ORIZONTURI NOI

Când nu caută orizonturi noi Dani Roman, practicant de wingsuit, se ia la întrecere cu avioanele. Spaniolul, împreună cu prietenii săi, a vrut să depășească aeronava din care a sărit chiar deasupra regiuni Algarve din Portugalia. Deși are 11 ani de experiență în costumul gonflabil, Dani n-a prins viteză decât 100 de kilometri pe oră.

PUNE VALURILE LA PUNCT

Fiindcă a absolvit facultatea de drept, surferul Wade Papenfus vrea să pună la punct apele oceanului Indian. Când valurile înalte vin spre el, australianul se ridică în picioare și își menține echilibrul ca să ajungă pe crestele apei. Când nu o sa mai cadă niciodată de pe placă, înseamnă că abia atunci și-a atins țelul.