Este dependent de adrenalină

  • Sean MacCormac este pasionat de skydiving și încearcă tot felul de cascadorii la înălțime

Cred că în curând o să-mi iau și eu zborul cu parașuta! Cine știe ce noroc am și dau la înălțime de oameni precum Sean MacCormac! Omul este o legendă în lumea pasionaților de skydiving și face tot felul de nebunii la înălțime! Recent, americanul s-a aruncat din avion cu o placă de skateboard și a început să facă piruete! Dar nu-i place să se distreze singur! Cheamă și câțiva prieteni! Cred că e clubul dependenților de adrenalină anonimi, că altfel nu-mi explic cum un om la 45 de ani, cu doi copiii acasă, trăiește în fiecare zi ca și cum n-ar avea nimic de pierdut!

„Lewa” se întoarce cu stil

  • Lewandowski a dat un interviu pentru GQ Germany la prima ședință foto după revenirea pe teren
  • Atacantul lui Bayern a mărturisit că mama și sora l-au ajutat enorm în carieră după moartea tatălui său

Lewandowski e recuperat, fresh, și mai în formă ca niciodată! Mai în formă la ședințele foto, că la Bayern abia a revenit în prima echipă, durează până turează iar motoarele. Lewa a pozat pentru GQ Germany în muzeul Glyptothek, din Munchen.
Cu această ocazie, a stat la povești și cu reporterii. Le-a spus cât de dificil i-a fost la 16 ani, când făcea primii pași în fotbalul mare și l-a pierdut pe tatăl lui. Noroc că le-a avut pe mama și sora lui alături! Ele l-au ajutat să rămână tare și să ajungă cel mai bun vârf din Europa, cu 8 campionate câștigate în Germania, 2 Champions League-uri și titlul de jucătorul anului 2020.
Contractul cu Bayern expiră în 2023, dar la cum se menține Lewa, cred că mai semnează pe încă 5 ani cu bavarezii!

Quartararo țintește sus

  • Quartararo a povestit într-un interviu cum a mers prima oară pe motocicletă la 4 ani, ajutat de tatăl lui

Fabio Quartararo muncește în fiecare zi ca să-și vadă visul cu ochii! Nu degeaba e puștiul minune al MotoGP-ului! Francezul are doar două sezoane la activ, dar ne-a demonstrat tuturor că are multe de oferit! În 2019, când a semnat cu Yahama, parcă nu i-a venit să creadă că-i real și-a izbucnit în lacrimi! De fapt, și-a amintit atunci de toate cuvintele tatălui său, care l-au inspirat atunci când i-a fost mai greu! Bătrânul, mecanic de meserie, l-a ajutat pe Fabio să urce pe motocicletă la 4 ani! Ca să facă performanță, Fabio a sacrificat multe ore de stat pe afară cu prietenii. Și a meritat! La 10 ani câștiga pentru a doua oară Campionatul Spaniei la juniori și nu se lasă până nu ajunge campion mondial în MotoGP!

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Relație fără „ingrediente secrete”

  • Mikky Kiemeney și Frenkie de Jong, mijlocașul Barçei, au o relație bună pentru că se susțin necondiționat

Mikky Kiemeney este talismanul norocos al lui Frenkie de Jong, mijlocașul olandez al Barcelonei! Așa le-a spus iubita lui Frenkie celor de la publicația Linda Meiden într-un interviu recent. Mikky i-a fost alături când făcea senzația cu gașca nebună de puști a lui Ajax în Champions League și l-a sprijinit 100% când s-a mutat în Catalunya. Chiar și așa, ei zic că nu există „ingrediente secrete” pentru o relație. E simplu! Se susțin unul pe celălalt necondiționat! Ce să mai…„High school sweethearts”, dragoste la prima vedere… e ca în filmele americane cu liceeni!