Fac turism ca la Hollywood

  • Roger Federer și Robert De Niro joacă într-o campanie de promovare a turismului din Elveția
  • În clipul postat pe internet, Federer încearcă să-l convingă pe De Niro să joace într-un film de acțiune

Mă uit la peisajele Elveției și mă gândesc că cei de la Ministerul Turismului nu trebuie să miște un deget ca să atragă turiști. Dar unde ar mai fi distracția dacă n-ar încerca? Așa că au făcut campanie de Hollywood cu Federer și Robert De Niro! În clipul postat pe internet, tenisman-ul elvețian îi propune câștigătorului de Oscar să joace împreună într-un film care să pună cu adevărat Elveția pe harta blockbusterelor, doar că De Niro se lasă greu. Degeaba au ciocolată bună, ceasuri care rezistă generații întregi și pârtii de sute de kilometri. Trebuie să faci cum zice Nașul! Trebuie să vii cu o ofertă de nerefuzat, iar elvețienii sunt prea de treabă pentru un actor care trăiește pentru dramă! De Niro a fost băiat fin și i-a sugerat lui Federer să apeleze la altcineva. Poate chiar Tom Hanks, regele neîncoronat al oamenilor mult prea de treabă!

Aduc curcubeul cu balonul

  • Vlogger-ul Jay Alvarez și prietenii lui s-au aruncat cu parașuta din balon și au împrăștiat pudră colorată

Sunt unii care se mulțumesc doar cu adrenalina pe care le-o dă săritul cu parașuta și cei care fac asta de atâta timp, încât se plictisesc și vor dinadins să semnalizeze! Cum a făcut și Jay Alvarez, care adăugat și plonjatul cu capul în jos în program, ca să fie mai fun! Vloggerul și-a luat cașca de prieteni și s-a aruncat dintr-un balon cu aer cald! În picaj, băieții au scos câteva cutii și au împrăștiat în aer numai praf colorat! Uite că nici măcar nu trebuie să plouă ca să vezi curcubee!

Osaka își extinde academia

  • Naomi Osaka, Nike și Laureus vor extinde inițiativa „Play Academy” în Los Angeles și Haiti
  • „Play Academy” vrea să le ofere o șansă mai bună fetelor în sportul de performanță

Naomi Osaka are planuri mari! Japoneza știe cât de mult trebuie să muncești ca să devii campion, așa că a trecut la fapte! Împreună cu Nike și Laureus, Osaka își va extinde academia de tenis! Vara trecută a început în Japonia, în curând terenurile de tenis de la „Play Academy” se vor găsi în Los Angeles, orașul în care locuiește jucătoarea acum, și Haiti, locul unde s-a năcut tatăl ei! Tot ce i-a mai rămas de făcut este să strângă o mână de antrenoare care să le ajute pe fetele talentate să ajungă în top! Sper să ajungă în cât mai multe locuri cu academiile! Nu se știe niciodată de unde apare următoarea Osaka!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Hamilton face pe mecanicul

  • Lewis Hamilton a încercat să-și repare trontineta după ce a câștigat Marele Premiul al Portugaliei

Cred că știu cu ce-o să-și ocupe timpul Lewis Hamilton dupe ce o se „pensioneze”! Îl văd deja la treabă în garaj, ca mecanic! Nu mă crezi? Imediat după ce a câștigat Marele Premiu al Portugaliei, Hamilton a vrut să-și facă ieșirea din scenă pe trotinetă, dar trotineta l-a lăsat în drum! A meșterit ub pic și, în doi timpi și trei mișcări, a făcut-o să meargă din nou!

Vor să imite profesionistele

  • Teddy Johnson și un prieten de-ai săi au încercat să imite două săritoare de performanță la piscină

„Cât de grele pot fi săriturile în apă?” Asta s-au întrebat Teddy Johnson și un prieten de-ai săi! Ca să găsească răspunsul, băieții s-au luat la întrecere cu două fete care fac sarituri de performanta! Ele le-au arătat cum să sară în bazin, iar ei le-au imitat! Mă rog…e mult spus! Au încercat! Pare ușor de pe margine! În practică, băieții au plonjat în toate felurile, mai puțin cum trebuie! Burțile și grenadele au fost specialitățile casei și băieții au punctat de departe cel mai bine la capitolul „Cel mai mare pleosc”! Deci merită măcar o notă de trecere pentru divertisment.