Îl uimește până și pe Djokovic

  • Stefan Bojic (31 ani) este bun prieten cu Novak Djokovic, pe care l-a impresionat cu schemele sale de freestyle
  • Djokovic l-a cunoscut în Belgrad, în timp ce Bojic filma o reclamă, și l-a felicitat pentru talentul său
  • Deși a făcut tenis de performanță până la 23 de ani, Bojic a devenit un succes pe internet cu freestyle-ul

Sigur ai auzit de Stefan Bojic! Băiatul acesta face tenis freestyle, iar trucurile lui de pe Instagram ne lasă pe toți ca la dentist! Recent, am vorbit și eu cu el! Uite ce mi-a zis:
Are Novak Djokovic un prieten, Stefan Bojic, super talentat la tenis freestyle! Trucurile lui de pe Instagram îi lasă mască până și pe cei mai mari tenismeni din lume. Hai să ți-l prezint!

Stefan a pus mâna pe racheta la 7 ani! A făcut colegiul la New York, unde și-a dat seama că baschetul și fotbalul sunt la putere! Dar Bojic a vrut să fie altfel, așa că s-a antrenat zilnic cu racheta și mingea de tenis, ca să-i iasă trickshot-urile la perfecție! A vrut să fie unic și i-a reușit! Până și Novak Djokovic a fost impresionat de schemele lui! Culmea e că, într-o zi, când Stefan filma o reclamă în Belgrad, Djokovic era prin preajmă! Numărul 1 mondial n-a stat pe gânduri și s-a dus direct la el ca să-l felicite pentru talentul său! Au lovit câteva mingi împreună, iar Djokovic l-a filmat și l-a promovat pe pagina lui de Instagram! Prietenia lor rezistă și acum, iar Stefan e tare mândru când Djokovic îl mai sună din când în când să dea gata un challenge împreună!

It’s Fergie time… again

  • Documentarul „Never Give In” despre viața și cariera lui Sir Alex Ferguson se va lansa pe 29 mai
  • Documentarul povestește cei 27 de ani de succes ai lui Ferguson ca manager la Manchester United

Aviz amatorilor cu suflet de „diavol roșu”! Fiți pe fază! Manchester United a anunțat documentarul „Never Give In!”, despre viața și cariera legendarului Sir Alex Ferguson! 27 de ani de succes, în care a transformat-o pe United în gigantul pe care-l știm azi! Și când te gândești că Fergie putea să piardă totul când s-a operat în 2018. S-a temut că-și va pierde memoria, dar nimic nu poate șterge 38 de trofee, dintre care 13 de Premier League, câștigate pe Old Trafford. În plus, Sir Ferguson ne va povesti cum era și pe vremea când juca în Scoția, la Rangers! Cireașa de pe tort? Ferguson ne promite câteva amintiri din tinerețea sa, dar și câteva secrete din spatele prieteniilor cu Eric Cantona, Ryan Giggs și Gordon Strachan!

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Revine în F1 pentru o zi

  • Mercedes îi oferă lui Grosjean o despărțire frumoasă de F1, la 7 luni după accidentul din Bahrain
  • Grosjean va pilota W10, monopostul Mercedes de sezonul trecut, înainte de Marele Premiu al Franței

Mă bucur să-l văd pe Romain Grosjean sănătos și gata să se întoarcă la volanul monopostului! N-a fost o recuperare ușoară pentru francez. A trecut aproape jumătate de an de la accidentul din Bahrain, dar uite că acum e ca nou!
Toto Wolff, șeful echipei Mercedes de Formula 1, l-a invitat pe Grosjean să conducă o mașină campioană, W10, care l-a ajutat pe Lewis Hamilton să egaleze recordul de titluri al lui Schumacher în circuit. Wolff are dreptate! Grosjean merită o despărțire frumoasă de Frumoasă de Formula 1, așa că testul dinaintea Marelui Premiu al Franței, din 29 iunie, ar trebui să fie special pentru fostul pilot Haas. Va defila acasă ca un învingător, la fix 7 luni după accidentul care i-a încheiat cariera.

Servește gheața cu precizie

  • Messi a găsit un mod inventiv de a pune gheața în pahar cu un șut bine plasat

Când Messi trece la balon, e rece ca gheața! Și nu doar pe teren! Face cu mingea ce vrea, unde vrea! Împreună cu băieții de la Pepsi, Messi a gândit o schemă prin care să pună gheață în pahar mai cu ștaif! A făcut o magie și, după un ricoșeu, balonul a aterizat pe o lingură de lemn, iar cubul de gheață a sărit din lingură în paharul argentinianului! Și pentru că merita din plin după șmecheria asta, s-a cinstit cu un suc!

Madonna face galerie

  • Madonna devine „soccer mom” la meciurile fiului ei, David Banda, și îl încurajează de pe margine

Ți-ai imaginat-o vreodată pe Madonna strigând pe marginea unui teren de fotbal? Știu, și mie mi-a fost greu! Dar uite că, la 62 de ani regina muzicii pop, s-a transformat în „soccer mom”! Duce copiii la fotbal cu minivan-ul și nu pleacă în oraș imediat după! Ca o mama devotată ce este, stă pe teren până se termină acțiunea! Madonna îi faced galerie fiului ei, David Banda, la un meci de fotbal între licee! Madonna microbistă…cine s-ar fi gândit? Cred că a prins microbul de la fostul ei soț, regizorul britanic Guy Ritchie.