• Producătorii locali şi-au dublat profitul în ultimele două luni
  • Livrarea la domiciliu a avut întâietate
  • Legumele au fost printre cele mai comandate

Corneliu Hoşliag are o grădină în care cultivă spanac, salată verde, roşii, castraveţi, tot felul de legume şi i-a mers bine în ultima perioadă, pentru că oamenii au gătit mai mult acasă.

La fel ca el şi alţi producători locali au profitat de vizitele mai rare la magazin ale românilor, unii dintre ei chiar şi-au dublat profitul şi speră ca oamenii să-şi păstreze obiceiul.

Corneliu Hoșliag, producător local: Bună ziua, bine ne revedem. Asta este una şi mai avem una. Aveţi aici tot ce aţi comandat. Ne bucurăm de susţinere.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Clientă: Bănuții sunt acolo.

Fiecare client comandă legume de aproximativ 50 de lei, iar în pungă au tot ce le trebuie pentru o masă sănătoasă: gulii, salată, spanac sau rucola.

„Este bine şi nu doar pe timp de pandemie. Este comod şi legumele sunt extraordinare, comparativ cu cele din piaţă. Suntem foarte mulţumiţi de produse, livrare şi igienă, produsele vin ambalate corespunzător”, spune o clientă.

„Clienţii au crescut ca număr pentru că majoritatea au stat acasă şi au avut timp să gătească. Noi am fost bucuroşi de lucrul acesta pentru că ne-am făcut clienți noi. Suntem mulţumiţi că am avut parte de clienţi mai mulţi”, afirmă Corneliu Hoșliag.