În cinstea numărului unu

  • Novak Djokovic i-a depășit recordul lui Roger Federer de săptămâni petrecute pe primul loc ATP (311)
  • Artistul Andrej Josifoski i-a făcut lui Nole un portret din 2.177 de mingi de tenis ca să celebreze noul record
  • Mozaicul are 3,8m înălțime, 2,7m lățime și a fost asamblat în trei zile

Artistul stradal, Andrej Josifoski, a zis să-i facă un cadou pe măsură lui Novak Djokovic, care doar ce l-a întrecut pe Roger Federer la numărul de săptămâni petrecute ca numărul unu mondial. 311, mai exact.

Andrej este și arhitect de profesie, așa că nu i-a fost greu deloc să facă o socoteală simplă și să-i facă un portret lui Nole din 2177 mingi de tenis.

A avut și puțin ajutor din partea soției lui Djokovic, Jelena, și din partea băieților de la fundația sârbului, dar mozaicul înalt de 3,8 metri și lat de 2,7 metri arată de toți banii.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Pijanista, cum își zice el, i-a dăruit „tabloul” imens lui Djokovic exact ca în filme. A mers pe teren la Academia de Tenis Novak din Belgrad, l-a legat la ochi pe Nole și l-a pus să lovească mingea, în timp ce punea la punct ultimele detalii! Djokovic a rămas fără cuvinte când a văzut cadoul.

La trap spre unificare

  • Saúl „Canelo” Álvarez s-a retras la ferma sa din Guadalajara (Mexic), unde își petrece timpul liber călărind

Este cel mai mare nume din box în acest moment, dar este un om simplu în afara ringului. Mă refer la Canelo Alvarez, desigur.

Imediat după ce l-a învins pe Avni Yildirim, campionul WBA și WBC la categoria mijlocie a mers acasă, în Mexic, la ferma sa din Guadalajara.

Călărește încă de la vârsta de 5 ani. Îl ajută să se deconecteze în timpul liber, chiar dacă gândul unificării n-o să-l lase pe Canelo în pace până în mai! Lupta cu Billy Joe Saunders va fi cu toate centurile pe masă, iar mexicanul nu-și dorește nimic mai mult decât să fie campionul nedisputat!
„Dințosul” te vrăjește cu trap.

Ronaldinho plănuiește să lanseze opt melodii trap în 2021, împreună cu „Tropa do Bruxo”

  • După Usain Bolt, și Ronaldinho s-a hotărât sa își arate talentul ascuns în studio.

„Dințosul” vrea să lanseze 8 melodii trap până la sfârșitul anului. Nu o va face singur, ci împreună cu o gașcă de vrăjitori. Nu, Ronaldinho nu face face și incantații în paralel.

Așa își zic băieții ăștia, „Tropa do Bruxo”, adică „Gașca vrăjitorilor”, pentru, spun ei, fac baghete magice din microfoane.

În cel mai recent hit, Magia Preta, Ronaldinho povestește despre viața frumoasă pe care a avut-o la Barcelona.

Și în excursie… tot la sală

  • Dustin Poirier s-a antrenat la sală și în vacanța petrecută alături de soția lui, Jolie, în Mexic

„Ce dacă sunt în vacanță? Găsesc eu o sală deschisă undeva și tot bag un antrenament”.

Cred că asta și-a zis Dustin Poirier înainte de a decola spre Mexic, acolo unde a sărbătorit aniversarea soției sale.

Luptătorul MMA a dus-o pe Jolie la ruinele mayașe din Yukatan, dar n-a stat toată ziua la poze.

După sesiunea de Instagram, și-a luat rapid echipamentul și s-a dus țintă la sală. Fiindcă n-a uitat adevăratul motiv pentru care a venit în Mexic, Poirier și-a luat soția de mână și au mers să prindă puțin bronz la plajă.

Plonjează din ParaTaxi

  • David Colturi, cliff diver profesionist, a apelat la un prieten parapantist ca să plonjeze în Lacul Lucerna, din Elveția

Nu găsești o stâncă înaltă de pe care să faci sărituri demne de story în apă? Nicio problemă! David Colturi, cliff diver profesionist, a apelat la un prieten pentru o sesiune mai altfel de scufundări.

Bunul lui amic, paraglider de profesie, l-a purtat cu parașuta deasupra lacului Lucerna, din Elveția. Când a văzut ce bine este să ai platformă de sărituri la purtător, David a bifat și mai frumos la impresia artistică.