Vrea să ducă dansul în spațiu

  • Anastasia Barannik, campioana Rusiei la skydiving, s-a antrenat în Dubai pentru C.M. de Sărituri
  • Anastasia este fotomodel part-time și s-a înscris la casting-ul pentru primul film rusesc filmat în spațiu

Nu sunt mare expert în dans sau sărituri cu parașuta și tocmai de aceea o invidiez maxim pe Anastasia Barannik. Anastasia este campioana Rusiei la skydiving și vrea să ajungă numărul 1 în lume la vară, când va participa la Campionatul Mondial de sărituri. Dacă se prezintă cel puțin la fel de bine ca acum 2 ani, când a luat bronzul, prinde podiumul garantat. Anastasia s-a antrenat intens în Dubai, unde a făcut și câte 8 salturi pe zi de la 4.000 de metri înălțime. Rusoaica face și modelling part-time, dar cea mai mare ambiție a ei nu este nici în fața camerei, nici în aer. Este în spațiu. Vrea să meargă pe Stația Spațială Internațională! S-a înscris la casting pentru prima peliculă rusească filmată în spațiu, dar competiția e strânsă. Concurează cu alte mii de fete pentru rol!

Arată succesul la patru ace

  • Ronaldo a fost desemnat unul dintre cei 10 vizionari din Brazilia care investesc în afaceri de viitor
  • „Il Fenomeno” a devenit pasionat de gaming de când a început să investească într-o echipă de eSports
  • Fosta lui echipă, Real Madrid, a organizat o ședință foto pentru noua colecție de costume Hugo Boss

Ronaldo Nazario este un președinte de club cu stil. Fostul mare atacant a făcut o mică ședință foto pentru GQ după ce a fost desemnat drept unul dintre cei 10 vizionari din Brazilia care investesc în afacerile viitorului. Și când zic afaceri de viitor, nu mă refer la Real Valladolid, echipa pe care a cumpărat-o Ronaldo, ci la e-sports. Da, ai auzit bine! Ronaldo știe că gaming-ul e pe val și a investit într-o echipă de League of Legends din țara lui. „Il Fenomeno” recunoaște că, de când e în business-ul ăsta, a început să-i placă și lui să se joace. Când intră în prelungiri cu ședințele de afaceri pe Zoom, mai face și un meci de Call of Duty: Warzone, ca să nu piardă antrenamentul.
Ronaldo nu e singurul care ține să fie văzut mereu la patru ace. Fosta lui echipă Real Madrid a făcut un photo shooting pentru noua colecție de costume Hugo Boss. Ramos și restul trupei vor arăta super la petrecerea de titlu, dacă „galacticii” le iau fața rivalilor de la Atletico și Barcelona.

Duce „bicla” la Tokyo

  • Jeremy Malott se va lupta pentru o medalie în proba de Freestyle BMX la Jocurile Olimpice

Știi deja că vei vedea skateboarding la Jocurile Olimpice, dar ce mai zici de schemele cu bicicleta? Freestyle BMX este oficial probă olimpică și cred că Jeremy Malott este unul dintre cei care se vor bate pentru aur la Tokyo. Biciclistul din Arizona este profesor la trucuri pe două roți și a demonstrat-o la campionatele mondiale de cycling din Montpellier și Hiroshima. Din ce văd eu, pare că Statele Unite au o cel puțin o medalie asigurată la vară. Jeremy este se învârtește ca o elice pe rampe și la cât de profi e, nu cred că se va întoarce cu mâna goală acasă. Așa va reuși să treacă de la profesioniști la legende!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ready, steady, Tokyo!

  • Japonezii organizează „Ready Steady Tokyo”, o serie de teste pentru probele olimpice de la vară
  • Justin Gatlin a fost primul în proba de 100m sprint, iar trupa Fairy Japan a făcut show la gimnastică ritmică

Până la proba de Freestyle BMX trebuie să avem Jocuri Olimpice mai întâi! Lumea a tot vorbește pe la colțuri în ultimul an! Ba că Jocurile Olimpice nu se vor organiza cu spectatori, ba că nu se vor mai ține deloc! Aleph Sport nu pune la suflet și așteaptă să înceapă showul la Tokyo! Japonezii ne-au dat un mic tease cu probe de test înainte de startul oficial. Cu alte cuvinte: Ready Steady Tokyo e aici, dă-le încolo de frici! Justin Gatlin a fost unul dintre atleții străini care au participat la probe și a impresionat. La 17 ani după ce a câștigat aurul olimpic în Atena, printre care și 4 de suspendare pentru dopaj, l-a luat cu 10 secunde pe japonezul Shuhei Tada la suta de metri.
Gimnastele de la Fairy Japan au fost cireașa de pe tortul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice. Au făcut show pe muzică clasică la centrul Ariake din Tokyo! Fetele au luat bronzul la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică anul acesta și, la ce mișcări wow au avut pe cele Patru Anotimpuri ale lui Vivaldi, le văd în grafic pentru o medalie și la vară.