NO. 1 ÎN TOPUL CĂUTĂRILOR GOOGLE

Ryan Newman, pilot de Nascar, este cel mai căutat sportiv de pe Google în 2020. Curioși din toată lumea au dat search pe Google ca să verifice starea de sănătate a americanul de 43 de ani, după ce mașina lui a derapat și a luat foc în timpul cursei Daytona 500, din luna februarie a acestui an. Între timp, Newman s-a întors pe pistă și i-a depășit la cautari pe legenda NBA, Michael Jordan, si boxerul Tyson Fury.

A GĂSIT ECHILIBRUL PERFECT

Thomas Röhler, campion olimpic la aruncarea cu sulița în 2016, și-a găsit și echilibrul fizic, nu doar pe cel interior. Neamțul de 29 de ani, poate să stea pe o curea elastică, în timp ce ridică doar cu un singur braț o greutate de 10 kilograme. Antrenamentul îi dovedește lui Thomas de câtă stabilitate poate să dea dovadă și îi pune în tensiune tot abdomenul.

GIMNASTICĂ ÎN PARC

Când e prea aglomerată sala de antrenament, gimnasta Asalya Qiz își exersează mișcările în parc. Pentru sportiva din Uzbekistan nu mai contează că bara de tracțiuni e rece: rotațiile, întoarcerile și desprinderile îi ies bine și-n aer liber. Deși frigul îi poate afecta articulațiile, tot el îi dă un boost de energie prin care-și duce la capăt tot antrenamentul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

FACE ZIUA CE VISEAZĂ NOAPTEA

Snowboarder-ul Camille Armand face ziua ce visează noaptea. Francezul exersează trick-uri cu placa, în timp ce alunecă pe pantele masivului Mont Blanc, exact cum își imaginează înainte de somn. Ca să-și vadă visul cu ochii, Armand filmează momentele reușite și le postează în online.

AJUNGE IMEDIAT ÎN VÂRF

Alpinistul Dani Arnold prinde viteză atunci când se cațără pe crestele pline de zăpadă și gheață. Elvețianul are nevoie de o oră și jumătate ca să escaledeze trasee de peste 1000 de metri. Arnold a intrat și în cartea recordurilor fiindcă este singurul om care a urcat muntele Matternhorn, înalt de 4.478 metri, într-o oră și 46 de minute.