Ora de sport cu Sharapova

Sharapova a filmat împreună cu platforma The Skills un antrenament cardio care poate fi făcut și acasă.

Dacă ți s-a luat de antrenamentele banale, de pedalat în gol pe bicicletă sau pe bandă, inspiră-te de la Maria Sharapova! Rusoaica a gândit un circuit cardio scurt, numai bun, care pune sângele în mișcare! Poate îți va aduce aminte de antrenamentele simple de la orele de sport din liceu! Asta dacă ai fi avut o profă sportivă de performanță care mai e și fotomodel pe deasupra! Lăsați că știu eu, băieți! N-ați mai fi chiulit de la sport dacă vă antrena profa Sharapova!

Facilități complete și ultraviolete

Rafael Nadal vrea să extindă academia sa de tenis cu 7 terenuri de zgură, săli de fitness și centre de recuperare. Nadal a colaborat cu Laboratoarele Cantabria pentru o nouă cremă cu protecție solar.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Rafael Nadal este pus și el pe fapte mari, doar că își cultivă mai mult businessman-ul din el în perioada aceasta! A început deja lucrările la academia lui de tenis! Vrea să extindă complexul cu 7 terenuri de zgură, săli de fitness și centre de recuperare noi-nouțe, pentru bobocii care vin la toamnă!

Rafa mai are și alte afaceri și nu ține doar la sănătatea sa! Se gândește să aibă și ceilalți o cremă cu factor de protecție mare, care să-și facă treaba bine, așa că a lansat una proprie! Noi, românii, mai avem de așteptat pentru crema minune! Nici măcar Soare nu servim zilele astea, dar sigur îi va ajuta pe prietenii tenismeni ai lui Rafa, care călătoresc în toată lumea! Ar fi păcat să mergi la un turneu în țările calde și să te bronzezi ca Murray!

McGregor pregătește revanșa

Conor McGregor a lăsat-o mai moale cu vacanțele și s-a pus pe treabă! S-a anunțat, în sfârșit, ultima parte a trilogiei McGregor – Poirier pentru data de 10 iulie, așa că irlandezul trebuie să fie în formă maximă dacă vrea revanșa! „The Notorious” s-a mutat în sală! O tură în viteză pe bandă, ca să crească pulsul, și după a trecut la treburi mai serioase! Greutățile liber și exercițiile cu propria greutate sunt fix ce recomandă doctorul pentru o răzbunare servită ca la carte!

Joacă hochei pe pârtie

Îmi plac mult sporturile de iarnă, dar nu mi-a trecut niciodată prin cap să le combin! A făcut-o, în schimb, Will Paarup! Americanul  a zis să meargă pe snowboard și să joace hochei în același timp! A făcut cateva trucuri cu crosa și pucul pentru TikTok, așa…din mers, pe placă! Omul ăsta ar putea să facă un ban frumos cu niște cursuri de multitasking pentru corporatiștii care nu mai știu cum să jongleze cu sarcinile la muncă!