Nominalizat în direct la TV

  • Chris Bosh a aflat de nominalizarea pentru Hall of Fame-ul NBA în timpul unei intervenții în direct

Ce față a făcut fostul baschetbalist Chris Bosh când a aflat că a fost nominalizat pentru Hall of Fame-ul NBA la TV! A rămas ca la dentist! Păi, după ce carieră ai avut, la ce te așteptai, Chris? Normal că te-au pus băieții pe lista magică, doar bifezi toate criteriile! A câștigat de două ori campionatul NBA cu Miami Heat, mai exact, în 2012 și 2013! Nu era meci în care să nu-i iasă câte 20 de puncte și 4 recuperări, asta așa…în medie! A luat aurul la Beijing, în 2008, când a jucat împreună cu băieții grei ai baschetului: Kobe Bryant, LeBron James și Dwyane Wade! 11 selecții în All Star…ce să mai! Omul e o legendă! Mai e puțin până pe 16 martie, când vom vedea ceremonia, la care vor fi invitați și Pierce, Michael Cooper și Lauren Jackson!

La „terapie” pe Instagram

  • Ryan Garcia le-a spus fanilor de pe Instagram că luptă zilnic cu anxietatea și, uneori, cu atacurile de panică

Ryan Garcia pare că nu are nicio grijă pe lumea asta! Oriunde merge zici că vine circul în oraș! Campionul Dar când ești mereu în lumina reflectoarelor, granița dintre agonie și extaz e foarte fină! Campionul WBC le-a povestit fanilor pe Instagram că se luptă zilnic cu anxietate și, uneori, cu atacurile de panică! Dar un învingător nu renunță niciodată! Vine și cu un sfat pentru cei care sunt în situația lui: „Munciți cât mai mult pentru visurile voastre! Cu mintea ocupată, n-o să vă mai zboare gândul la lucruri negative!”.

Bine ai revenit, Capitano!

  • Sergio Ramos a revenit la antrenamentele lui Real Madrid după o recuperare de două luni

Sergio Ramos se simte ca nou! Căpitanul lui Real Madrid s-a întors la antrenamentele echipei după 4 luni de chinuri! S-a accidentat la femur, a fost operat la menisc, noroc că a tras tare la recuperare și s-a pus cum trebuie pe picioare! Nu știu dacă va mai fi la fel de sprinten ca înainte, dar asta nu-l împiedică să-i ajute pe „galactici” în lupta pentru titlu în La Liga! Cu 8 puncte în spatele rivalei Atletico Madrid, trupa lui Zidane are mult teren de recuperat!

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Fiesta si, trabajo no!

  • Înainte de antrenamentele pentru turneul din Acapulco, Zverev a mers mai întâi la surf

Păzea! Frații Zverev au aterizat în Mexic! Alexander Zverev va juca în turneul de 500 puncte de la Acapulco, dar mai întâi e fiesta! Dacă tot e aici, de ce să nu profite de vremea bună și de apa caldă a oceanului? Nici bine nu și-a lăsat bagajele în cameră, că Zverev a mers direct să prindă valuri cu placa de surf! Bine, nu s-a întins prea mult la distracție, căci știe clar care sunt scopul și durata vizitei, așa că a trecut și pe la terenul de tenis, unde s-a antrenat cu familia!

Old school Hamilton

  • Lewis Hamilton merge pe antrenamentele clasice de forță înainte de începutul noului sezon de Formula 1

Am văzut că majoritatea piloților de Formula 1 folosesc aparatură sofisticată ca să se antreneze pentru noul sezon! Nu e și cazul lui Lewis Hamilton! Britanicul alege calea simplă a lucrurilor! Trage de gantere la sală, căci și-a propus să mai pună ceva masă musculară, până pe 28 martie când va reveni pe pistă! Și dacă tot ține vremea cu el, Hamilton preferă să dea cardio afară!

Își ia zborul cu motorul

  • Axell Hodges, pilot de motocross, a uimit Instagramul când s-a dat peste cap cu motorul pe un pod din Florida

Axell Hodges, pilot de motocross, mai că nu-și ia zborul când decolează de pe rampe! Americanul rămâne câteva secunde bune în aer cu motorul, aterizează într-o roată și o ține așa până se termină circuitul! Și dacă schema asta nu te-a convins, uite cea mai periculoasă cascadorie a lui! Împreună cu un amic de încredere, s-a dat peste cap cu motocicleta pe un pod din orașul Key West, Florida!