AȘA TATĂ, AȘA FIU

Campioana NBA, Lakers, are asigurat și viitorul, nu doar prezentul. Fiul conducătorului de joc, Rajon Rondo Jr, nimerește coșul la fel de bine ca tatăl său. Puștiul are și antrenor forță. Nu e tatăl său, e marele LeBron James.

AI, N-AI POARTĂ, DAI ÎN MINGE

S-a inventat și fotbalul pentru ratangii. Dacă nu ești în stare să bagi mingea în poartă, nu-i bai. Poți să aduci poarta la minge. La asta e maestru freestyler-ul Joltter. Dă goluri și din fundul grădinii. Dar atunci când nu-i iese, schimbă regulile jocului.

YOGA BONITO

Ca să fii campion la muzică trebuie să știi și puțin sport. Exercițiile de tip Yoga îl țin în formă pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Adam a încercat și antrenamentele cu greutăți, dar ele îi cam dădeau dureri de spate. Oricum, vedeta Maroon 5 spune că mușchii proeminenți nu se potrivesc cu fizicul său de model.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

DOZA DUBLĂ DE BASCHET

Să nu crezi că vezi dublu când te uiți la filmulețul ăsta. Surorile Lopez fac ele totul la dublu și le iese perfect. Este baschetul xerox, spun fanii care le admiră pe cele două baschetbaliste din Spania. Dar când sunt adversare pe teren, fetele uită că sunt surori.

A CAM ÎNTINS COARDA

Ridge Robson e cel mai săritor american. Nu te aștepta să fie omul care îți sare în ajutor, dar sare coada de dimineața până seara. Amețești doar când te uiți. „Nu e un sport pentru toți amețiții”, e gluma lui Robson.

FOTO DE VIS, LA PARIS

Chiar dacă Roland Garros s-a terminat de mult, grecul Tsitsipas se desparte cu greu de Paris. A făcut o ședință foto… romantică lângă Turnul Eiffel după cel mai bun an al său la Roland Garros. Anul ăsta a ajuns în semifinale.

DĂ-I ÎNAINTE CU TUPEU!

Cum ar fi să le vezi pe fetele de la Căpâlna pe skateboard în centrul Bucureștiului. Îți arăt ceva asemănător. Grupul de femei Imilla Skate din Bolivia îi incurajează pe tineri să facă sport într-un fel unic. La echipament fiecare detaliu contează. Pantofii sport pentru skate se asortează perfect cu ținuta.