1 martie vine cu o singură obligație
Aceea de a avea grijă de noi și de sufletul nostru Ce asteptăm? Mărțișoare! De ce?
Ca să simțim implinirea si bucuria Să simți că traiești in acord cu toți cei din jurul tău. Intr-o comunitate uluitoare bazată pe dragoste, armonie si intelegere.
Nu putem de 1 martie sa simtim? Doar crezând aceste fabulatii? Ba da!
Cum? Legand cuvinte cu rezonantă pentru noi, cu fir rosu si alb.
Ce cuvinte? Adevăr Dreptate Familie. Vinovăție uitată. Zi ceva de adevăr!
Adevărul este că nu te mai iubesc. Ceva pozitiv ai? Da! Sigur. Adevarul este ca nu mai mă iubesc. Folosesc pretextul martisorului pentru a masca tot ceea ce simt negativ.
Man mă sperii…..Alege cuvantul dreptate. Ok. Nu văd dreptate in dragoste sau martisoare. In schimb vad o profundă stare de manipulare. Te simti manipulat prin dragoste? Si martisoare! De ce! Simt că nu am dreptul să aleg! Simt că altii au ales în locul și numele meu. Simt nevoia de a scrie un cuvant pe hartie. Să împăturesc hârtia in 4 și să o leg cu un fir de mătase. Voi fi altfel? Categoric da. De ce ne dorim să fim fericiți cu orice pret cățărandu-ne pe experientele celorlalti si refuzand propriile experiente? Fiindcă am fost programați să iubim sărbătorile, inainte de a ne iubi pe noi. Să te iubești pe tine, reprezintă o rușine. Cu ce incepe grija de tine? Cu gândurile și furia ta. Recunoaște cât de tare te infurie 1 martie si 8 martie. Cum ii vezi pe toti cum trag de tine?
Ii văd….atât de aproape! Să iti arăt cum…Martisoaaareeee. Cumpără cele mai grozaveee martisoaaareee! Mărtisoare cu pedaleee si petale.Cu culori si luminite cu….Stai. Stau.Ce faci? Vand martisoare! Vinde-te pe tine. Ok. Sufleeet de vanzareee. Cat costa voinicule sufletul tau? Sufletul meu costă sufletul tău! Facem schimb? Facem!
1 martie iti aduce bucuria si puterea schimbării la alephnews
De 1 martie nu îți vinde sufletul! De 1 martie muncești să intelegi.schimbarea in bine

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE