Suntem gânditori azi?

Doar azi sau este un personaj pe care îl faci, cu scopul de a dovedi că te implici? Știu, nu-mi spune că te gândești la tine. De mai multe zeci de ori pe zi și rezultatul întârzie să apară. Practic, nu ajungi la nici un rezultat.

Hai să vedem împreună pe cine ești nervos azi. Cine a mai rămas din scurta ta listă de oameni lângă tine? Azi, pe cine te mai enervezi? Nu pe tine știu! Tu ești în afara greșelii.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Muzica de la radio nu este bună. Nu este bună pentru că nu o știi. Nu ai auzit melodia îndeajuns ca să o recunoști. Și creierul tău face efortul să o asculte. Opaaaaa. Creierul face efortul. Bun. Dar tu nu ai chef să faci niciun efort. Doar ai fost mereu ajutat. Mereu susținut. Mereu ai auzit cât de minunat ești. Cât de uluitor ești. Cum vei ajunge tu președinte de țară. Și când ai deschis larg ochii, după primul episod de panică, ai înțeles că toată susținerea era o iluzie. Totul era bazat pe vorbe fără valoare. Și ai început să cauți soluții. Da. Dar la ce cauți soluția? La varianta ta, cea care auzea mincinos cât de minunat era, sau soluții reale ca să evoluezi din ceea ce ești astăzi în ceea ce trebuie să ajungi? Stai! Te enervează cuvântul trebuie! Ok. Pot accepta asta. Dar tu poți să înțelegi că dacă nu faci ceea ce trebuie, când trebuie și lângă cine trebuie, vei ajunge să-ți ratezi viața?

Ce model este pentru copilul tău? Ce aude și ce vede când este lângă tine? Ce poate clona de la tine: hai să vedem – lenea? Alcoolul? Minciuna? Drogurile? Deja ai din ce să alegi. Ce ar fi dacă fiul sau fiica ta ar putea alege dintre etică, seriozitate, responsabilitate, devotament? Am putea spune așa: ca părinte ești de succes. Ca om ești bun pentru familia ta. Familia ta se bazează oricând pe tine. Ca suflet? Ești minunat!

Oprește-te din toate tâmpeniile pe care le faci și uită-te la viața ta. Ieși din minciună, lene, confort, agresivitate.

Ce ai de gând să faci cu viața ta?