Cum este copilul tau dupa ce tu pleci sau fugi de el? Furios!
Cu este copilul tau dupa ce tu tipi sau il umilesti? Furios!
Cum esti tu ca parinte dupa ce ai tipat, ai umilit copilul si ulterior ai fugit de langa el? Un prost!

Furia copilului creste pe masura ce tu dai dovada de neimplicare si fuga de locul faptei.

Unde este fapta? Copilul este fapta!

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

De cate ori deschizi gura in fata copilului, trebuie să intelegi ca te afli in prezenta unui suflet ce intelege doar jumatate din tot ceea ce spui.
Furia lui este mult mai mare decat a ta! El este furios pe tine ca nu ai putut să traiesti in compromis, ca doar lui sa ii fie bine. Iar peste ani, dupa multa terapie si nervi, o sa-ti spuna asa: nu mă meriti. Eu sunt cel care a avut grija de tine. Nu tu de mine.

Nemultumirea copilului furios creste pe masură ce simte si intelege bine infierarea Tatalui Biologic. Iar la intrebarea pe cine este furios copilul, raspunsul este doar unul: pe Mamă.

Copilul furios in mare majoritate, isi varsa nervii pe mama. Enervat find de lipsa de implicare sau numarul mare de promisiuni desarte facute de Tată.

Anularea emoțională creata artifcial de copil in raport cu mama, mentine vie ideea că Relatiile de Familie sunt cele mai complicate relatii din toate timpurile.

Stii cum este să adormi singură in casă, cand copilul este plecat/fugit/momit/luat cu forta de Tată? Nu stiii. Dar cum este ca Tată sa nu iti poti vedea propriul copil, fiindca Mama isi face ambitii? Nici asta nu stii.

Ce stii? Ca este copilul nervos. De ce este copilul nervos? Pentru că nu mai există parintii in aceiasi casă. Fiindca tutorii au evoluat diferit.

Copilul este furios pe schimbare. Nu o intelege. Nu o accepta. Si isi doreste tare sa o reschimbe. Mintind. Furand. Atacand. Muscand. Lovind.

Copilul furios ai fost tu iar acum este randul copilului tau să fie furios. Din cauza ta