Cât ai băut azi? Cu un litru mai mult decât ieri. Ṣi ai început de la ora 6 dimineața! Ajungi la muncă beat! Respiri alcool! Uiți să gândești și ai un nou personaj pe care încerci să-l impui. Furiosul, agresivul, victima tuturor!

Ce faci după ce bei? Îi suni pe toți, de la cumnați la verișori, la bunici și proprietari de pensiuni, atât din țară cât și in Germania. Le spui tuturor cum te faci tu bărbat de casă, cum vrei tu familie fericită, cum o să uiți băutura. Cum o să devii cea mai tare versiune pozitivă a ta. Și atunci când telefonul
ți-se închide în nas, începi să înjuri și să blestemi, să ameninți și să trimiți sms-uri, făcând acuze rele și fără bază!

Bețivul are și momente de claritate mentală și este capabil să audă o informație, pe care să o înțeleagă și să o aplice. Alcoolicul nu înțelege nimic din ceea ce îi spui. Totul trece pe lângă el. Orice informație din jurul său se îmbibă în alcool. Si aerul pe care îl respiră cei din jurul alcoolicului, are potențialul declarat de a ameți.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Alcoolul te face să-ți uiți cuvintele, iar partenerul tău, vede cum te distrugi și încearcă ani de zile să te ajute! Nu reușește si iți spune „verde în față” că vrea să se despartă de tine. Iar combinația următoare este cea mai rea dintre toate: alcool plus gelozie! Mamă, Doamne cât de fanatic pari, fiind si gelos nu doar beat!

Cine crezi că te ia in seamă?Nimeni! Cine crezi că aude ce spui? Doar medicul psihiatru, dacă vei ajunge vreodată la el! Cine crezi că mai vrea să stea lângă tine? Nimeni! Cine crezi Prietene, că te mai suportă? Nimeni!

Alcoolicul este bolnav de depresie și încearcă să ucidă tristețea prin udare constantă cu pălincă de gutui, aspră, de maxim 55 de grade. Te-ai recunoscut? Da, da, este vorba despre tine!

Te-ai enervat? De ce? E adevărat? Ce bine!!!
Mai am încă o întrebare: dar copiii cu ce au greșit? Ei de ce trebuie să aibă un Părinte ce și-a vândut sufletul Diavolului?