De ce simți că nu ești înțeles? Fiindcă in mod cert, majoritatea celor ce îți sunt alături de mulți ani, au ajuns în prezent să nu te înțeleagă. De ce nu te înțeleg? Cineva, nu spunem cine, s-a transformat. Aceasta este varianta oficială. Tu esti cel incriminat. Datorie ție și a transformărilor tale, ei nu te mai inteleg. Tu ești cel dificil. Tu esti răul și veninul. Tu ești cel schimbător ce nu duce lucrurile la bun sfârșit.

Și adevărul?
Adevărul este atât de dureros încât nu este acceptat. Toți cei ce te înconjoară au trecut prin schimbări hormonale. Schimbările hormonale le-au influențat gândurile. Mentalitatea lor, ce în prezent, nu te mai include, s-a transformat radical. Tu nu mai exiști în Universul lor. Pot recunoaște asta? Nu! În schimb dau vina pe tine. De ce? Este mult mai simplu și lipsit de responsabilitate. Câți ani au cei din jurul tău? 50?

Și bărbații și femeile in jurul vârstei de 50 de ani trec prin schimbări uluitoare de comportament.
Știm că andropauza apăre în momentul în care nivelul de testosteron din organism scade brusc, la fel ca în cazul estrogenului la femei. Menopauza la bărbați există.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Simptomele există:
Oboseală
Slăbiciune
Episod Depresiv
Disfuncții erectile
Probleme de focusare
Stimă de sine oscilantă
Dezvoltarea sânilor
Reducerea densității osoase
Pierderea parțială a motivației

Cu cine te-ai certat de curând, tu având înjur de 50 de ani? Cu toată lumea? Este clar: ești în premenopauză! Sunt diplomat!
Ferească Sfântul, pentru toți ceilalți, să se manifeste și mai virulent menopauză.
Ce se întâmplă cu tine? Simți nevoia să te cerți! Să ridici glasul! Să distrugi mitul bărbatului echilibrat, ce nu urlă! Să falimentezi instituția masculinitătii seductive a bărbatului ce merge la sală la 50 de ani, mănâncă sănătos si se poartă bine cu toată lumea.
Tu nu te mai porți așa cum vor alții, fiindcă nu mai vrei și punct.

Te-ai schimbat. Știu! Enervezi! Grav! Determini apariția înjurăturilor! Categoric da! De ce? Fiindcă o furtuna hormonală are loc in tine!
Te rog să te întrebi: cu cine vrei să rămâi? Cu vechiul tu sau cu noul tu? Restart la viață! Poți!