Alcoolic? Toxicoman? În divorț? Sărbătorile îți oferă posibilitatea să te schimbi. Ce zici de un restart total. Renunță la dependențe. Schimbă-ți numele. Te rog alege numele de Moș Nicolae. Nu îți place? Ok. Alege numele de Moș Crăciun. Cum de ce? Ca să generezi speranță în conștiința celor dragi. Aceia ce nu și-au pierdut speranța în tine. Aceia ce spun despre tine, că poți duce răul. Că te bați cu răul! Că învingi răul!

În noaptea de 5 spre 6 decembrie vei învinge răul. Ridică mâna. Pune-o pe piept. Răsfiră degetele. Simți inima? De astăzi inima ta bate numai pentru copii și familie. Inima ta bate pentru Tatăl Cel Bun sau Mama Cea Bună!
Copiii tăi nu vor mai avea ocazia să simtă dezamăgirea. Hei! Uită-te fix la mine. Ascultă-mă! Începând de astăzi tu nu mai dezamăgești. De astăzi tu ești Moș Nicolae și Moș Crăciun la un loc. Știi ce te fac cei doi? Părintele cel bun!

Când se așteptau oamenii mai puțin, ca tu să te faci bine…Când nimeni nu mai credea în tine, tu reușești să surprinzi!
I-ai surprins pe toți. Cum cu ce? Cu pofta ta de viață! Cu râsul tău! Cu sportul! Cu credința! Cu respectarea unui program! Cu mersul la terapie! Cu acceptarea tratamentului psihiatric!
Cu prima zi fără certuri!

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK

Cum te percepea familia? Ca pe un muribund! Un om bolnav ce trebuia internat! Un om fără voință! Un mincinos! De ce erau bolnavi cei dragi lângă tine? Erau bolnavi, din cauza ta! Erau bolnavi de tine! Tu reprezentai sursa supărărilor lor.

Cum te percep în prezent? Ca pe omul ce a reușit! Ce ai reușit? Ai reușit să te transformi în Moș Nicolae și în Părintele Cel Bun!

Această sărbătoare a reușit să aducă în viața ta Puterea Schimbării. Cum ce schimbi? Îl alungi pe cel rău și îl îmbrățișezi pe Cel bun.

Copiilor tăi nu o să le mai fie niciodată rușine cu tine. Copiii tăi nu vor mai avea ocazia să spună: Tata miroase a băutură sau Tata vorbește aiurea de la iarbă. Copiii se vor uita cu mândrie la tine, te vor lua în brațe și vor chiuii de fericire. De astăzi copiii tăi au Părinte!