Nemuritori in ce puteam ajunge să fim? În prostie si agonie spirituală, în iluminare dictatorială si doctrinară, în ura de gen și de religie.

De ce am ajuns să ne înconjurăm de ură, să ne îmbăiem în ură, să respirăm ură? Așa am fost învățați. Prin cotropire emoțională, prin divorț, separare, surprindere în flagrant a partenerului, prin argumentarea mincinoasă a ceea ce simțim real, am ajuns să respirăm ura.

În prezent ura ne definește. Este crez! Mod de viață! Factor de fericire? Sursa de fericire? Nu cred! Ba să crezi! Oamenii se bazează pe ură ca să simtă fericirea. Urâm urâtul dar il ascultăm si începem să ne miscăm vulgar. Acceptăm blasfemia din arta și de frică nu deschidem gura. Favorizăm acceptarea Celui Rău, în defavoarea credinței.

Am ajuns la 2023 de ani de la apariția religiei, să urâm religia indiferent de propăvătuitor sau reguli. Cele 10 porunci au fost transformate în unica poruncă: să urăști până la fericire.

Nemurirea nu există. În schimb există faptele bune, ce merită facute, în fericire și împlinire. Ajută! Ajută! Ajută! Cei slabi merită antrenați si ajutați! Cei puternici merită să fie readusi în realitate! Cei intimidați merită să fie susținuți, până depășesc neputința. Iar tu trebuie să te oprești din a judeca.

De fiecare dată când judeci, creezi un context de rău profund. Judecata aproapelui tău, te transformă într-un executant. Execuți ceea ce auzi și ești doar ceea ce alții decid.

Te rog apropie-te de nemurire în artă, psihologie, avocatură, medicină, arhitectură, biologie și vei înțelege cum mintea ta ajută zeci de mii de oameni. Nemurirea nu este reală. Totalitatea faptelor bune în schimb te apropie de 

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"