Beckham e fan Jianzi!

Inspirat de pandemie, David Beckham a început să pună în practică Jianzi, sportul național al chinezilor! Englezul a făcut jonglerii cu fluturașul de caucic, exact ca-n vremurile bune, când își dribla adversarii, pe teren! După o asemenea demonstrație, nu mai încape îndoială! Fostul star de la Real Madrid poate să înlocuiească mingea de fotbal cu orice.

Bravo, Naomi!

E zi cu soare? Înseamnă că e zi de antrenament pentru Naomi Osaka! Dacă îi permite vremea, campioana de la US Open exersează loviturile de rever și de forehand, direct pe terenul de afară! Mișcarea în aer liber a fost momentul perfect prin care și-a testat colecția de echipamente sport, făcută în colaborare cu Nike!

Face lucrurile cu cap!

Nu-ți ies trucurile cu mingea? Mai exersează! O spune Jamie Knight, unul dintre cei mai buni practicanți de fotbal freestyle din lume! La 27 de ani, irlandezul poate să jongleze mingea cu capul, fără să o scape din vedere! După 11 ani de antrenamente, nu-i de mirare că face totul cu cap!

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Au intrat la apă

Robert Wall, cliff jumper profesionist, și-a dat seama că săritura, de pe trambulină nu se compară cu cea de pe stâncă! După ce s-a aruncat în apă de pe pietre înalte de 50 de metri, americanul și-a convins și gasca de prieteni să practice acest sport extrem! Acum, se desprind împreună de pe stâncile din California și Washington. Toți, cu excepția celui care-i mai slab de înger și preferă să se ascundă în spatele camerei de filmat!

Nu-i pierde urma!

Când prietenii nu vor să-l însoțească pe pârtie, snowboarder-ul Haytham Hobeika se dă pe zăpadă alături de câinele sau! În timp ce sportivul din Liban alunecă, în viteză, pe pantele abrupte, patrupedul ține pasul cu el prin alergare. Urmele plăcii sunt atât de evidente că ciobănescul german n-are cum să-i piardă urma!

Badminton de picior

Toți am jucat tenis de picior, dar cu siguranță nu am încercat badminton de picior! Inventat de chinezi, foot badminton, este un sport de stradă prin care trebuie să dai pase, cu un con de hârtie, coechipierilor de joc! Câștiga cel care nu a scăpat, în timpul meciului, conul de pe picior!