Face salturi prin hula hoop

  • Nikko Mamallo, skydiver profesionist, a sărbătorit 100 de salturi cu parașuta sărind prin hula hoop.

Ce fain este să dai petreceri la mare altitudine! Uită-te la Nikko Mamallo! Skydiver profesionist, Nikko a sărbătorit cel de-al 100-lea salt cu parașuta într-un mod cu totul special! Și-a luat gașca de prieteni în avion și, de îndată ce au sărit din avion, au scos cercul hula hoop și s-au jucat cu el! Doar că nu l-au învârtit în jurul gâtului sau al taliei, cum se face în mod normal, ci au trecut prin el! Un mare like pentru idee! Ai senzația că circul a trecut la aer rarefiat!

Plaja devine sală în aer liber

  • Tripla campioană olimpică la schi Lindsey Vonn a filmat un antrenament pe plajă în vacanță.

Sportul pe plajă nu se compară cu cele din sală! Îți spune din propria experiență Lindsey Vonn! Tripla campioană olimpică la schi nu poate să-și facă siesta fără un antrenament bun mai întâi! Chiar dacă s-a „pensionat” acum doi ani, nu vrea să stea deloc pe bară! Vonn îți arată un circuit pe care-l poți face fără probleme cu ce găsești la îndemână! Dacă simți că te încingi prea tare, e simplu! Te răcorești cu o baie în ocean!

„Lewa” se pune pe picioare

  • Lewandowski este aproape recuperat și vrea să revină pe teren în meciul lui Bayern cu Mainz.

Șase, revine Lewa! La aproape o lună după accidentarea la genunchi, Robert Lewandowski ne-a anunțat fericit pe toți că nu mai are mult și se pune de tot pe picioare! Polonezul muncește din greu în centrul Säbener Strasse și are în vizor meciul cu Mainz din Bundesliga! Bayern a ratat Champions League anul acesta, din fericire a ratat și Superliga! Apropo, bravo cluburilor din Germania pentru că au stat departe de toată afacerea aceea! Oricum, bavarezii încă sunt lideri în Bundelisga, cu 71 de puncte, și au nevoie de vedeta lor ca să fie siguri că ridică trofeul la finalul campionatului!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Ei fac imposibilul posibil

  • Vedete din sport și muzică apar în spot-urile campaniei „Impossible is nothing!” de la Adidas.
  • Beyoncé, Pogba, Salah și mulți alții spun cum au reușit să lupte pentru a-și împlini visurile.

Nu te da niciodată bătut când viața îți pune piedici! Acesta este sfatul unora dintre cei mai mari sportivi din lume în campania Adidas „Impossible is nothing”. Cei de la Adidas au stat de vorbă cu Paul Pogba, Mohamed Salah, Tiffany Abreu, Damian Lillard, dar și cu artiși de top ca Beyonce, ca să afle ce anume i-a făcut să lupte atunci când le-a fost mai greu în carieră! I-au pus să caute și filme și poze din copilărie în arhiva familiei și au creat 20 de episoade scurte! Așa vor înțelege și noile generații că mai întâi vine munca, și după visezi la sponsori!

Se antrenează pentru nuntă

  • Gaël Monfils face circuite full body la sală ca să fie în formă maximă pentru nunta cu Elina Svitolina.

Gael Monfils este tenisman de performanță, dar tot stă cu grijă că nu va fi în formă maximă pentru nunta cu Elina Svitolina! Când e la antrenamente, francezul nu ratează nimic! E harnic și antrenează toate grupele musculare! Uite-l pe Monfils la cel mai recent antrenament, în care a executat un circuit full body! La final, probabil la cererea publicului, cum se făcea pe vremuri la Sala Palatului, a încheiat cu un moment artistic! La cât muncește, cred că vrea să mai pună câteva kilograme pe el, nu de alta, dar costumul de ginere trebuie să-i vină ca turnat!