Şedinţă foto „terapeutică” făcută de Elina Svitolina, după despărţirea de Monfils

Micul colț de NBA

  • Neymar și-a decorat terenul de baschet cu potretele jucătorilor săi preferați din istoria NBA

Cred că mulți dintre noi am avut postere cu jucătorii preferați pe perete când eram mici. Bugetul lui Neymar, însă, îi permite să ducă pasiunea pentru NBA la alt nivel. Și-a decorat cu portretele idolilor din baschet, ca să-l inspire de fiecare dată când bate mingea cu prietenii. Nu mă suprinde să-i văd pe Jordan, Scottie Pippen, Kobe și LeBron, dar sunt și alegeri…discutabile acolo. Fanii au crezut că Draymond Green s-a rătăcit de a ajuns în Hall of Fame-ul lui Neymar.

Barman? Margarita, por favor!

  • Ryan Garcia a învățat să prepare Margarita de la Adriana Madix, de ziua națională a celebrului cocktail

Ryan Garcia a zis să învețe cum să-și aplice singur „tratamentul” după o eventuală înfrângere! Nu cred că plănuiește să piardă prea curând în ring, dar nu știi niciodată când ai o zi mai proastă! Împreună cu Ariana, o amică bună de-a lui, boxerul a învățat să prepare Margarita! A combinat shot-urile de tequila și lichiorul de portocale, exact cum combină uppercut-urile și directele în ring! Rezultatul? Un cocktail exact ca la mama lui acasă, în Mexic! Fii mândru de tine, Ryan! Pune diploma de barman lângă centura WBC!

Probleme in paradis

  • Elina Svitolina a făcut o ședință foto „terapeutică”, după ce a anunțat că se desparte de Gaël Monfils

Că tot vorbeam despre „tratament” pentru zile proaste și despărțiri, uite că problemele apar și în paradis! Gaël Monfils și Elina Svitolina au luat o pauză în relația lor. S-or fi supărat amândoi că n-a prea mers treaba la Australian Open? Nu știm sigur, dar, cel puțin deocamdată, visul frumos s-a terminat, cum spuneau pe vremuri băieții de la Gaz pe Foc. Ce a făcut Elina imediat după anunț? Ucrainianca s-a aranjat, și-a pus hainele de sărbătoare și a mers la o ședință foto! Exact ca orice femeie care nu vrea, nici măcar o clipă, să-i arate fostului că suferă!

Good morning, teacher!

  • Bruno Fernandes, mijlocașul lui Manchester United, face lecții de engleză împreună cu fiica lui, Matilde

Bruno Fernandes, mijlocașul lui Manchester United, îi dă lecții de engleză fetiței sale! Portughezul vrea să stea cât mai mult în Anglia, fiindcă se simte ca acasă în echipa „diavolilor roșii”, așa că o învață pe Matilde limba înainte să meargă la școală! Micuța știe deja toate animalele din junglă! Fiindcă un copil nu poate sta doar cu nasul în cărți, după orele de gramatică, familia Fernandes se antrenează împreună acasă!

Buletin de 82, „balamale” de 24

  • La 82 de ani, Lomaev Nikolaevich face tracțiuni cot la cot cu Nikita Nargony, campion mondial la individual compus

Sportul te menține în formă toată viața! Îți demonstrează Lomaev Nikolaevich, fost antrenor al lotului rus de gimnastică! Ce bine îl țin balamalele pe bătrânel la 82 de ani! Se vede că încă are ceva combustibil ascuns din tinerețe, fiindcă face tracțiuni cot la cot cu Nikita Nargony, campion mondial la individual compus în 2019! După seria aceasta, puștiul de 24 de ani și-a dat seama că niciun sportiv ieșit la pensie nu trebuie subestimat!

Liber la zăpadă!

  • Dustin Poirier a luat o pauză de la antrenamente și a plecat cu familia pe pârtie, în Utah

Știi că Dustin Poirier este un maniac al antrenamentelor. Noroc că-l mai scoate familia din sală, că ar fi în stare să doarmă acolo! A lăsat mănușile deoparte și a atacat pârtia din Utah! Luptătorul MMA le are cu placa, dar n-a vrut să se distreze singur. I-a arătat și fetiței sale cum să-și țină echilibrul pe placă!