Legenda LA-ului

Kobe și Gianna Bryant au murit pe 26 ianuarie 2020, într-un accident de elicopter, în Calabasas. Mai multe altare în memoria celor doi au apărut în ultimul an, în Los Angeles.

În urmă cu un an, lumea l-a pierdut pe Kobe Bryant, o legendă a baschetului american, și pe fiica lui, Gianna, într-un accident din Calabasas.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cei doi au murit pe 26 ianuarie 2020, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Acum, la un an după dispariția lui „Black Mamba”, orașul Los Angeles e acoperit de picturi în cinstea omului care a adus 5 titluri NBA celor de la Lakers, cu mesaje pentru omul care a devenit sinonim cu orașul Los Angeles și cu LA Lakers.

Moștenirea starului de la LA Lakers nu va muri niciodată.

Halep & Cahill, reuniți

Halep a reluat antrenamentele cu Darren Cahill, la Adelaide, înainte de Australian Open.

Trebuie să îți respecți blazonul de as al tenisului, chiar dacă joci la un turneu demonstrativ! Probabil că asta îi spune și Darren Cahill Simonei Halep înainte de Australian Open! De când s-au reîntâlnit în Adelaide, Simona calcă pedala până la podea când se antrenează! Sare coarda, un pic de cardio, de încălzire, și după ară tot terenul!

Ryan Garcia vs Manny Pacquiao

Manny Pacquiao revine anul acesta în ring, într-un meci împotriva lui Ryan Garcia. Pacquiao este campionul WBA la semimijlocie, iar Garcia deține centura WBC la categoria ușoară.

A trecut mai bine de un an de când nu l-ai mai văzut în ring pe Manny Pacquaio. Uite că fostul campion la semimijlocie va lupta din nou! Dar nu cu Errol Spence, Terence Crawford sau Conor McGregor, ci cu Ryan Garcia! Boxerul american de 22 ani tocmai ce și-a anunțat fanii că o să-și vadă visul cu ochii! Garcia deține centura WBC la ușoară, Pac-Man pe cea WBA la semimijlocie…Cred totuși că Garcia va mai lua în greutate, dar rămâne de văzut! Jack Badou, fost campion mondial la semigrea, crede că lupta dintre cei doi ar fi ca una între Karate Kid și maestrul lui, bătrânul și înțeleptul Mr. Miyagi. Da, Jack, dar vine un moment când elevul își depășește sensei-ul!

Roscoe, fii cuminte!

Câinele lui Lewis Hamilton, Roscoe, a adormit pe laptopul campionului din Formula 1. Buldogul leneș n-a vrut să se dea la o parte, așa că Hamilton l-a luat cu el la antrenament.

Mai știi vorba aia cu „mi-a mâncat câinele tema”? Varianta din 2021 este „A stat câinele meu tolănit toată seara pe laptop!” Când și-a adus aminte Lewis Hamilton că are niște facturi de plătit și email-uri importante de trimis, Roscoe, buldogul său englez, a adormit direct pe laptopul campionului din Formula 1! Când a văzut că s-a obișnuit cu lenea, Hamilton și-a luat câinele cu el la sală!

Uite, Mister! Mă dau cu sania!

Reguilón, fundașul lui Tottenham, s-a dat cu sania legată de o mașină de golf înainte de antrenament.

Nici nu cred că mai are rost să spun că Jose Mourinho este un antrenor dur, dar sever! I-a pus pe băieții de la Tottenham să se antreneze în zăpadă…le înghețau izmenele! Sergio Reguilón, fundașul stânga al celor de la Spurs, a zis să facă o încălzire mai altfel cât i-a așteptat pe colegi! Spaniolul a legat o sanie de o mașină de golf, și a dat o tură de teren când nu se uita The Special One!

Copiii…Cum îi crești, așa îi ai!

Mike Murphy l-a luat pe fiul lui de 5 ani cu el, pe placă, ca să se obișnuiască devreme cu oceanul

„Dacă ai placă de mic, când ești mare, numai te joci!” Cred că la vorba asta clasică s-a gândit și suferul Mike Murphy când și-a luat fiul de doar 5 ani și l-a urcat pe placă alături de el! Până să prindă mișcarea, băiatul a luat ceva apă la bord! Dar ce contează? Pe ocean e ca în viață! Important e să treci cu bine valul care vine spre tine!

Oglindă, oglinjoară…

Serena se simte foarte naturală în fața oglinzii, la antrenament, așa că se postează des pe Instagram.

„Oglindă, oglinjoară…Cine-i în formă maximă iară?”. Poate ai să râzi, dar cred că asta își spune Serena Williams când termină antrenamentele! După ce lucrează bine toți mușchii, americanca mai petrece puțin timp în sală ca să-și admire formele pompate la maximum! Serena se simte atât de bine în pielea ei, că face și o coregrafie bonus pentru fanii de pe Instagram!