Slam dunk de pe elefanți. Un acrobat din SUA a devenit celebru după o execuție marca Jordan

LA VIE EN ROSE

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată o zi în Paradis, surferul Olly Bridge îți aduce imagini direct de acolo! Olly s-a filmat în timp ce făcea kitesurfing pe apele roz ale lacului Hillier din Australia. Experiența surferului nu a fost atât de roz pe cât pare. El a suportat temperaturi de peste 40 de grade, iar cristalele de sare ascuțite i-au zgâriat placa și i-au zdruncinat alunecarea.

BASCHETUL NU MAI E LA MODĂ

Fiica lui LeBron James nu-și dorește să calce pe urmele tatălui său. La doar 5 ani, Zuhri James visează să fie host-ul cât mai multor prezentări de modă. Ea a fost deja gazda unei colecții de haine pentru copii, show organizat de Harlem Fashion Row.

SLAM DUNK DE PE ELEFANȚI

Nu trebuie să îi ai pe Scottie Pippen și Dennis Rodman în echipă ca să zbori pe teren precum Michael Jordan. Îți arată acrobatul Rene Casselly, care face slam dunk cu ajutorul elefanților săi. Ca să fie la înălțimea idolului său, Rene își hrănește bine coechipierii… puțin mai mari. Le oferă zilnic 150 de kilograme din măncarea lor preferată!

CÂINE ȘI CIRC

Dacă ai un buget limitat și nu-ți permiți un antrenor de surf, să știi că animalul de companie te poate ajuta să găsești echilibrul pe placă. Nu mă crezi? Privește-l pe Chris de Aboitiz. Surferul prinde valuri înalte împreună cu cei doi câini ai săi. Experiența în largul mării, îi face pe cei trei să se simtă… în largul lor!

ZBOARĂ ÎN APĂ

Dacă-ți dorești să interacționezi cu oceanul și viața subacvatică, încearcă subwing! Este familia de sporturi nautice pe care trebuie să o experimenteze orice iubitor de apă! Nu trebuie să îți ții respirația mult timp ca să te bucuri de Subwing. Câteva secunde sub apă, pentru fiecare scufundare, sunt suficiente pentru o experiență de neuitat.