O floare chiar poate aduce primăvara


Acum 25 de ani un grup de prieteni cu entuziasm și idealuri mari s-au decis că pot aduce schimbare în bine în societate cu ajutorul unor proiecte legate de comunitatea creativă. Și-au propus să pună umărul la dezvoltarea anteprenoriatului creativ, la creșterea și diversificarea audienței atelierelor, la încurajarea designerilor, a micilor afaceri și la promovarea intreprinzatorilor si profesionistilor.

Ceea ce au reușit ei să facă a avut nevoie de timp, de răbdare și consecvență. Dar iată, putem să ne bucuram cu toții acum de Romanian Design Week, Internetics, Combinat, Asap sau de cartierul creativ. Cum ajungi să coagulezi comunitățile creative din România, să primești premii pentru susținerea designului autohton și să crezi acest hub cultural de amploare aflăm de la unul dintre cei care au pus bazele fundației The Institute – Andrei Borțun.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Obiectivul lor de a pune România pe harta culturală europeană este pe cale să se împlinească. Le mulțumim și nu putem decât să ajungem din nou la concluzia că: smart is the new cool