Smart Music este senzatia pe care ti-o ofera functia de Noise Cancelling de la casti. O deconectare de la zgomotul din exterior. Liniste…. Iar apoi intrarea in oaza ta care te scoate din galagia si comunul orasului.

Nu-ți irosi dorințele! Don’t waste your wishes! E îndemnul cu care americanii de la The Killers vin, din 2006 încoace, către tine de sărbători. E și numele compilației de piese festive pe care le-au scos an de an pentru a susține campania caritabilă RED. Elton John, Pet Shop Boys și Jimmy Kimmel au contrbuit și ei la tradiția asta a Killerșilor și au strâns milioane de dolari această cauză .

“Happy Birthday, Guadalupe”, e pentru mine soundtrackul de început de sărbători. Toată veselia și tot spiritul “Crăciunesc” adunate într-o piesă.
Știu, e puțin ciudat, să auzi niște mariachi și niște rockeri din Las Vegas, Nevada, cântând despre iarnă și despre Crăciun. Poate și de asta îmi place atât de tare. Piesa, de altfel, e un reper al sezonului pentru toți fanii trupei și nu numai. „We are living in a difficult time”, cântă băieții aici, într-o piesă care se potrivește perfect cu vremurile pe care le trăim.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Declar deschis sezonul de muzici cu clopoței!