Într-o perioadă atât de prolifică pentru teoriile conspirației, îți spun povestea celei mai mari păcăleli din istoria muzicii: moartea lui Paul McCartney. 

O legendă urbană care a tot fost alimentată de-a lungul timpului și care a luat amploare în 1969, când un ziar local din Illinois i-a făcut pe mulți fani Beatles să creadă că McCartney a murit de fapt într-un accident de mașină în 1966 și că a fost imediat înlocuit cu un impostor, câștigător al concursului de sosii. Beatleșii s-au amuzant de teoriile faniilor, ba chiar le-au dat apă la moară, lăsând indicii despre presupusa moarte a lui Paul în albumele lor. Vânătoarea după indicii le-a prins foarte bine pe partea de marketing și vânzări și a devenit un fenomen internațional. Mesaje ascunse, voci misterioase care se aud doar când asculți discul de la cap la coadă. Glume pe care artiștii nu le-ar mai putea face în ziua de azi, înconjurați de toată tehnologia modernă.

McCartney nu numai că e-n viață și astăzi. El tocmai a revenit, la 78 de ani, în vârful topurilor cu noul său album, McCartney III, al 18-lea album solo din carieră.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII