Smart Music este senzatia pe care ti-o ofera functia de Noise Cancelling de la casti. O deconectare de la zgomotul din exterior. Liniste…. Iar apoi intrarea in oaza ta care te scoate din galagia si comunul orasului.

În urmă cu mai bine de 40 de ani, un personaj a scris cântecul care exprimă probabil cel mai bine procesul de redescoperire a dragostei: Escape – The Piña Colada Song. Un one-hit-wonder pe care l-ai auzit în zeci de filme ca Shrek, Gardienii Galaxiei sau, mai recent, Deadpool.

Rupert Holmes, ajuns între timp compozitor talentat pe Broadway, a scris atunci o poveste parțial inspirată din viața lui: și-a imaginat ce s-ar întâmpla dacă ar răspunde unui anunț la mica publicitate. În anunț, o femeie dorește să cunoască un bărbat cu pasiuni comune. Și cum ar fi dacă, incitat de acest anunț, ar merge la întâlnire, doar ca să descopere că cea pe care o caută, și care la rândul ei caută, conform descrierii, un bărbat exact ca el, e chiar soția lui. O metaforă frumoasă, care îți amintește că, din când în când, e bine să deschizi ochii –  ceea ce cauți s-ar putea să fie chiar în fața ta. Apropo, e 2021 și autorul piesei care-ți face mereu poftă de Pina Colada tot n-a gustat din cocktailul pe care l-a făcut celebru.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII