• Românii sunt speriaţi de coronavirus
  • Unii dintre ei au început să-şi facă provizii de alimente
  • Coronavirusul e mai aproape ca niciodată, după situaţia din Italia, unde locuiesc peste 1 milion de români

Nici nu a fost anunțat primul caz de Coronavirus, si ai noștri rup magazinele, spre bucuria hipermarketurilor! Măscuțele chirurgicale au ajuns la prețuri ireale! Mă întreb cum vom arăta atunci când va fi primul caz! Ne vom sfâșia între noi? Tot ce se poate, pentru că nu suntem o nație civilizată, disciplinată sau echilibrată!

Publicată de Catalin Marin pe Marţi, 25 februarie 2020

Rafturile goale, carantina şi panica din Italia ne-au speriat şi pe noi. În ultimele 24 de ore parcă a venit războiul şi ne-am pregătit de o lungă perioadă în buncăr. A fost aglomeraţie în cele mai multe magazine, iar mărturie stau imaginile postate chiar de voi pe Facebook.

Unele arată cozi lungi înainte de închiderea magazinelor, altele doar rafturi goale pe care mai stă abandonate preţurile produselor.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Unii îşi amintesc de rafturi la fel de goale din timpul Revoluţiei, în timp ce alţii fac haz de necaz.

Cu ocazia noului coronavirus, magazinele vă urează Merry Christmas și Paște luminat! Că nu pot spune "fericit", la cum…Publicată de Roşca Iulia pe Marţi, 25 februarie 2020

„Nici la pufuleţi nu era ok. Doi tipi au pus mâna în acelaşi timp pe o pungă mare şi aia, proastă, a cedat”, scrie o internaută.

Aseară mai exista cate ceva pe rafturi, astăzi sunt goale!😥😥Publicată de Nuţa Cazan pe Luni, 24 februarie 2020

În Auchan, cred că de spaima coronavirusului, era ca de Crăciun: rafturi goale, îmbulzeală, cărucioare pline, lipseau…Publicată de Flavius Rovinaru pe Marţi, 25 februarie 2020

Cu ocazia noului coronavirus, magazinele vă urează Merry Christmas și Paște luminat! Că nu pot spune "fericit", la cum…Publicată de Roşca Iulia pe Marţi, 25 februarie 2020

Nici nu a fost anunțat primul caz de Coronavirus, si ai noștri rup magazinele, spre bucuria hipermarketurilor! Măscuțele chirurgicale au ajuns la prețuri ireale! Mă întreb cum vom arăta atunci când va fi primul caz! Ne vom sfâșia între noi? Tot ce se poate, pentru că nu suntem o nație civilizată, disciplinată sau echilibrată!Publicată de Catalin Marin pe Marţi, 25 februarie 2020

Cei mai mulţi şi-au făcut provizii de conserve, ulei, făină şi apă. Şi rafturile farmaciilor s-au golit. Cele mai cumpărate produse: dezinfectanti si măşti.

Cumpărător: „Unii râd că ne văd cu măşti, păi de ce să râzi? Protejează-te pe tine! Pune-ţi ţie mască!”

Cumpărător: „S-a ajuns unde s-a ajuns, a explodat asa, dintr-o dată, aşa o să explodeze şi aici dar nu suntem conştienţi ”

Furnizorii de produse alimentare ne spun că nu au probleme cu stocurile.

George Bădescu, director executiv al Aociaţiei Marilor reţele Comerciale: „Nu avem motive de îngrijorare, este adevărat că traficul de consumatori este puţin mai crescut, de asemenea şi volumul de marfă solicitant, în principal cel care se referă la mărfurile neperisabile.”

Iar acolo unde nu se poate cu medicina, încercăm cu leacurile băbeşti.

Cumpărător: „ O ţuică fiartă cu piper”

Deocamdată nu au fost confirmate cazuri de coronavirus în România.