O forță a naturii!

Kitesurfer-ul Reno Romeu parcă zboară cu placa peste valuri și, când vrea nuci de cocos, sare direct în pamieri.

Kitesurfer-ul Reno Romeu zici că este o forță a naturii! A urcat valurile Atlanticului de mic, iar acum, la 27 de ani, sare direct peste ele! Când își pune ambiția, Romeu ocolește în zbor toată plaja! La cum urcă băiatul ăsta în palmieri cu placa, ar putea lejer să meargă la cules de nuci de cocos.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Turează motorul!

Ashley Lammela este un as pe motocicletă și se filmează în timp ce face cascadorii într-o roată.

Cascadoarea Ashley Lammela este spaima șoselelor! Americanca de 29 de ani pilotează motocicleta doar din picioare, sprijinită pe roata din spate! Ashley este as la stunt-uri și vrea să-i învețe și pe alți bikeri cum se face! Din 2012 încoace turează motorul în fiecare colț al Statelor Unite!

Ca la discotecă!

Garbiñe Muguruza își antrenează reflexele pentru Australian Open cu un Light Trainer, folosit și în box.

Pentru Garbiñe Muguruza, antrenamentele sunt, de fapt, un prilej de distracție! Oglinda ei magică nu este, însă, orice jucărie. Numărul 15 WTA folosește țintele luminoase ca să își ascută reflexele pentru noul sezon. Nu de alta, dar anul trecut a pierdut din vedere câteva mingi în finala Australian Open, turneul de Grand Slam pe care speră să-l câștige de data aceasta!

Vreau la fotbal, tata!

Trinity Rodman, fiica lui Dennis Rodman, va juca în liga americană de fotbal feminin pentru Washington Spirits.

Trinity Rodman, fiica fostului star NBA Dennis Rodman, duce numele tatălui său mai departe!  Dar nu în baschet, ci pe terenul de fotbal! La 20 ani, americanca a fost aleasă numărul 2 în draftul ligii profesioniste de fotbal feminin din Statele Unite, de către echipa Washington Spirits!

Iar te-am prins!

Bucătarul preferat al lui Khabib Nurmagomedov se preface mereu că îi scapă mâncarea când vine la masă. Burak Özdemir a fost provocat de Khabib la un meci de fotbal și l-a uimit pe luptător cu talentul lui

O fi Khabib Nurmagomedov o bestie în cușca de luptă, dar uite că tot s-a găsit cineva care să se pună cu el! Bucătarul Burak Özdemir îl face pe campionul mondial la categoria ușoară să tresară de fiecare dată când îi pune mâncarea pe masă! Chef-ul turc se preface că scapă farfuriile pline cu bunătăți în bratețele lui Khabib! Fiindcă i-a picat de-atâtea ori în plasă, vulturul l-a provocat pe bucătar la un meci de fotbal! Uimit de cât talent are Özdemir și pe teren, Khabib s-a oprit să-l aplaude!

Norocul începătorului!

Daniel Ricciardo a înscris un coș de la jumătatea terenului în timp ce vizita baza de antrenament Phoenix Suns.

Pilotul de F1, Daniel Ricciardo, a simțit pe pielea lui norocul începătorului! I-a uimit pe baschetbaliștii de la Phoenix Suns când a marcat de 3 puncte de la mijlocul terenului! Deși toată lumea l-a felicitat online pentru prima lui încercare, tenismenul Tsitsipas e în dubii: grecul crede că o astfel de aruncare i-ar fi reușit în 45 de minute, nu în 25 de secunde!