Perfecțiune la secundă

  • Chepkoech a alergat 5 km în 14 min. și 43 sec., cu o secundă mai puțin decât recordul lui Hassan din 2019

Crezi că timpul trece uneori prea greu? Uite că n-ai nevoie decât de o secundă ca să stabilești un record mondial! Iți demonstrează Beatrice Chepkoech, atleta care a alergat 5 kilometri în doar 14 minute și 43 de secunde! La 29 de ani, sportiva din Kenya a trecut linia de finish cu o secundă mai repede față de Sifan Hassan, olandeza care deține recordul din 2019!

La băieți, Joshua Cheptegei a parcurs cei 5 kilometri, pe pista din Monaco, în 13 minute și 14 secunde! Se vede că a trecut timpul peste african: a fost cu 23 de secunde mai lent față de anul trecut!

Reîndrăgostește-te…din nou!

  • Sportivii s-au mobilizat de Valentine’s Day și s-au lăudat pe Instagram cu cadourile pentru iubite

Valentine’s Day îți dă ocazia să te reîndrăgostești de omul de lângă tine. Sportivii și-au făcut temele de ziua iubirii, și n-au venit la întâlnire doar cu o felicitare și un spumant luate pe fugă de la benzinărie! Conor McGregor, Tyson Fury, Alphonso Davies, Sergio Ramos și Patrick Mouratouglu și-au dat fetele pe spate! Au postat pe Instagram câteva poze din sertarul cu amintiri și mesaje siropoase, să simțim cu adevărat că este Valentine’s! Dragostea trece și prin stomac, așa că ciocolata n-a lipsit de pe masă, iar trandafirii au completat perfect decorul romantic!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Shopping is my cardio!

  • Surorile Williams au mers la un maraton de cumpărături înainte ca Melbourne să reintre în carantină

După ce au aflat că Melbourne intră pentru 5 zile în carantină, Serena Williams și sora ei, Venus, au făcut un mic maraton, de control, prin magazine! Fetele nu vor să riște să rămână cumva fără țoale în cantonament! Înainte să le judeci, gândește-te că nicio femeie nu vrea să fie văzută cu aceeași ținută de două ori!

Stăpânul cuburilor

  • Wade va produce și prezenta „The Cube”, în care concurenții primesc provocări în cuburi din termoplast
  • Fostul baschetbalist va putea să intre și el în joc, dacă participanții îi cer ajutorul

Dwayne Wade va fi star de televiziune! Urmează să devină producătorul și host-ul emisiunii „The Cube”, unde concurenții sunt supuși provocărilor, contra cronometru, în interiorul unor cuburi! Se aude că va putea să intre în acțiune în locul unora dintre participanți. Mai știi…poate vine unul care habar n-are că e claustrofob și îl salvează Wade! Ca să nu răgușească pe platourile de filmare, Dwayne a început deja să-și încălzească vocea în studioul de înregistrări!

„Bărbuță” te salută!

  • James Harden, noua vedetă a lui Brooklyn Nets, i-a transmis un mesaj de încurajare lui Paulo Dybala

Când vine o dedicație din NBA, parcă altfel intri pe teren! Paulo Dybala a primit un mesaj de încurajare de la James Harden. Îl știi, „Bărbuță” de la Brooklyn Nets! Îmbrăcat în tricoul „bianconerilor, Harden i-a zis argetinianului că e mare fan și că îi ține pumnii să câștige iar titlul în Serie A!