Pasionați de modă

Te-ai plictisiti de ținutele din 2020? Uite că Leo Messi doar ce a lansat o colecție de haine, făcută după propriie sale idei! Tricourile lejere și gecile comode, puternic colorate, sunt piesele de bază propuse de atacantul Barcelonei! Dacă stilul sport nu-i pe gustul tău, inspiră-te din combinațiile de haine pe care le face Lebron James! Starul NBA, de la LA Lakers, nu iese din casă decât îmbrăcat la patru la ace!

Bate record după record

Baschetbalistul Luka Dončić, starul echipei Dallas Mavericks, este al 4-lea jucător din istoria NBA-ului care a ajuns într-un timp record la 1000 de puncte, 1000 de recuperări și 1000 de pase decisive! Slovenul a jucat 139 de meciuri ca să atingă o asemenea performanță, cu 13 mai multe decât faimosul Magic Johnson, conducătorul de joc din anii 80 al echipei LA Lakers!

Încinge zăpada

Florent Amodio, triplu campion european la patinaj artistic, se dă cu patinele pe zăpadă la fel de bine cum o face pe patinoar! Francezul își exersează piruetele și săriturile pe Lacul Negru din Elveția! La cei 30 de ani ai săi, Florent a găsit în antrenamentul la două mii de metri altitudine modalitatea perfectă prin care să-și întărească încrederea de sine!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Are viitorul asigurat

Îl cheamă Hudson Hogsett, are doar 9 ani, iar pasiunea sa pentru futsal i-a asigurat deja viitorul! Când este pe teren, în cursa către poartă, americanul își driblează pe rând fiecare adversar! Viteza cu care preia mingea, schimbă direcția și șutează îi fac pe toți cei care îl admiră să creadă că este Neymar în devenire!

Indică ora exactă

Nici limbile ceasului mecanic nu indică ora mai bine față de cum o face Whitney Grace, practicantă de Yoga, cu picioarele! Sprijinită pe palme, sportiva din California își ridică tălpile de pe sol și le duce în dreptul fiecarei cifre de pe cadranul unui ceas imaginar! Cu timpul, acest exercițiu a ajutat-o pe amerincancă să-și tonifieze musculatura și să obțină echilibrul emoțional!

Ping-pong-ul a întinerit-o

Ni Xialian va fi cea mai vârstincă jucătoare de tenis de masă din istoria Jocurilor Olimpice! Fostă campioană mondială la dublu în 1983 e nerăbdătoare să-și arate viteza și reflexele rapide cu care încă mânuiește paleta, la cea de 5-a sa prezență la Tokyo! Pentru chinezoaica de 57 de ani, să împartă masa de tenis cu jucători de două ori mai tineri decât ea, nu este doar o provocare, ci și un privilegiu!