Reinventează mini-golful

  • Stephen Curry, de la Golden State Warriors, lansează un nou sezon al show-ului „Holey Moley”
  • În „Holey Moley”, concurenții trec printr-un circuit cu obstacole similare cu cele din mini-golf

Golden State Warriors a ratat playoff-urile NBA anul acesta, așa că Stephen Curry și-a luat vacanță mai devreme și are tot timpul din lume să facă ce-și dorește!

Cum ar fi să producă un show TV cu mini-golf pentru demenți! Iau un exemplu la întâmplare! Sau nu, pentru că show-ul e pe bune! Cu al treilea sezon din „Holey Moley”, Stephen Curry vrea, mai în glumă, mai în serios, să transforme mini-golf-ul într-un sport profesionist, cu o ligă proprie. Cu siguranță te poți răni mai ceva decât într-un sport profesionist! „Holey Moley” este un fel de Ninja Warrior regizat de Benny Hill, care are, din întâmplare, un traseu care seamănă cu cel de mini-golf! Lui Curry i se alătură și Draymond Green, colegul de la Warriors, care crede că ideea e atât de tembelă, încât nu se poate abține să nu facă parte din echipa de producție! Sezonul 3 din „Holey Moley” are premiera mâine, în Statele Unite!

Tir de rugbyst, finețe de dartist

  • Jamie George și Agustín Creevy, de la London Irish, s-au întrecut la darts cu mingea de rugby

Ai zice că rugbyștii au precizia, dar n-au finețea de a juca darts! Și te-ai înșela!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jamie George, de la Saracens, și Agustín Creevy, de la London Irish, vor să arate că da la țintă la fel de bine cu mingea ovală cum dau alții cu săgețile! Și s-au pus serios pe treabă! Jamie a intrat ca lumea în atmosferă! Și-a pus și o cămașă ridicolă, exact ca cele pe care le poartă jucătorii profesioniști de darts, genul cu care ți-ar fi rușine să ieși în oraș! Cei doi și-au făcut încălzirea la poarta de rugby mai întâi, după care au trecu la o tablă de darts supradimensionată! Ca să facă lucrurile mai interesante în duelul clasic Anglia-Argentina, au aruncat de la distanțe diferite și au ajustat scorul la final! Jamie s-a bazat pe forță, Agustín pe coordonare și precizie mai aproape de țintă! Și argentinianul lui London Irish a nimerit rețeta câștigătoare! L-a luat la mustață pe Jamie George!

Beckham dresează câinele familiei

  • Beckham îl dresează pe Fig, unul dintre câinii familiei, să dea noroc de fiecare dată când primește o gustare

David Beckham ar putea să se facă lejer dresor de câini, dacă mă iau după cel mai recent clip postat pe Instagram!

Legenda lui Manchester United și Real Madrid l-a învățat pe câinele familiei, Fig, adică Smochină, să bată cuba de fiecare dată când Becks îi dă ceva bun de mâncare! Englezul zice în descriere că tot ce fac Beckhamii în carantină este să bată cuba și să mănânce…nu știu ce să zic, Becks! Văd că te ții foarte bine la 46 de ani! Cred că Beckhamii țin și regim, trag de fiare…Doar micul cocker spaniel o ține într-o siesta toată ziua! Fig este în familie de aproape 3 ani și nu iese din cuvântul lui Beckham! Știe că-l așeaptă un digestiv pe cinste dacă e băiat cuminte!