• Marșul Pride de seara trecută a depășit limita de 500 de persoane aprobată, iar Jandarmeria a anunțat că organizatorul a fost sancționat cu 7.000 de lei. Directoarea Asociației Accept spune că va contesta sancțiunea.
  • Numărul insolvențelor a crescut cu 23% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu perioada similară din 2020. Fabricarea produselor textile a fost sectorul cu cel mai ridicat număr de insolvenţe, urmat de cel al construcţiilor și sectorul HoReCa.
  • A apărut o nouă profesie, controlor al permiselor sanitare. Câteva sute de posturi urmează să fie ocupate în Franța, în centre comerciale, restaurante sau spații culturale.
  • Soţia premierului Boris Johnson a făcut a doua doză de vaccin împotriva COVID şi îndeamnă și celelalte femei însărcinate să se imunizeze.
  • Omul peșterii s-a vaccinat împotriva Covid-19. Îți vorbesc despre Panta Petrovic care s-a mutat într-o peșteră din Serbia acum 20 de ani. „Virusul nu alege. Va veni și aici, în peștera mea” a spus bărbatul, care i-a îndemnat pe toți să facă același lucru.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE