• Nicolae Ciucă bagă în ședință miniștrii responsabili cu pandemia. Premierul pregătește măsuri care să protejeze sănătatea românilor, să permită funcționarea școlilor, dar și a sectoarelor economice.
  • FDA a aprobat doza 3 de vaccin anti-COVID de la Pfizer pentru copiii între 12 și 15 ani. Doza va fi administrată la cel puțin cinci luni după ce adolescenții au făcut rapelul.
  • România va pierde peste 7 milioane de locuitori până în 2100, arată cel mai recent raport ONU. Nu vom fi doar mai puțini, ci și mai bătrâni. Numărul persoanelor în vârstă de peste 60 de ani se va dubla până în 2050 şi se va tripla până la sfârşitul acestui secol.
  • Tinerele cu vârsta până în 25 de ani din Franța pot primi gratuit anticoncepționale în acest an. Decizia a fost luată pentru a ajuta tinerele care au probleme financiare și va costa guvernul francez aproximativ 25 de milioane de euro.
  • Un război nuclear nu poate fi câștigat și nu trebuie purtat niciodată. China, Rusia, Marea Britanie, Statele Unite și Franța au convenit să evite o nouă răspândire a armelor nucleare și un război nuclear, potrivit unei declarații comune a celor cinci puteri publicată de Kremlin.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE