Iohannis a anunțat că se redeschid școlile din semestrul doi, dacă situația epidemiologică o va permite. În rest, se merge pe scenariul galben sau roșu.

Potrivit președintelui, universitățile sunt libere să decidă ,în funcție de specific,daca permit studenților să revină la cursuri în format fizic.

În ultimele 24 de ore, au fost imunizate cu vaccinul Pfizer/BioNTech 13.344 de persoane, iar 49 au avut reacții adverse.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

62% dintre romani sunt dornici să se vaccineze impotriva COVID-19 – 36% dintre ei chiar imediat, iar 26% prefera să mai astepte, arată un studiu Reveal Marketing Research.

Cercetători americani au depistat două variante noi de SARS-CoV-2 care ar putea fi mai contagioase.Se comportă similar cu tulpina britanică.

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății susțin că al doilea an de pandemie poate fi mai dificil decât primul.Modul în care se răspândeşte boala, mai ales în emisfera nordică, este mai rapid, si acum circulă mai multe tulpini de coronavirus.

Rusia depune luna viitoare la Uniunea Europeană o cerere pentru aprobarea vaccinului Sputnik.

Filomena, cea mai gravă furtună de iarnă înregistrată în Spania în ultimele decenii, a provocat daune de aproximativ 1,4 miliarde de euro în capitala Madrid.

Cercetătorii de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați lucrează la un dispozitiv care detectează uleiul de măsline falsificat.

Și Wikipedia împlinește astăzi 20 de ani de la lansare. A publicat peste 55 de milioane de articole în 309 limbi.