• Marșul Pride de seara trecută a depășit limita de 500 de persoane aprobată, iar Jandarmeria a anunțat că organizatorul a fost sancționat cu 7.000 de lei. Directoarea Asociației Accept spune că va contesta sancțiunea.
  • Numărul insolvențelor a crescut cu 23% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu perioada similară din 2020. Fabricarea produselor textile a fost sectorul cu cel mai ridicat număr de insolvenţe, urmat de cel al construcţiilor și sectorul HoReCa.
  • A apărut o nouă profesie, controlor al permiselor sanitare. Câteva sute de posturi urmează să fie ocupate în Franța, în centre comerciale, restaurante sau spații culturale.
  • Soţia premierului Boris Johnson a făcut a doua doză de vaccin împotriva COVID şi îndeamnă și celelalte femei însărcinate să se imunizeze.
  • Omul peșterii s-a vaccinat împotriva Covid-19. Îți vorbesc despre Panta Petrovic care s-a mutat într-o peșteră din Serbia acum 20 de ani. „Virusul nu alege. Va veni și aici, în peștera mea” a spus bărbatul, care i-a îndemnat pe toți să facă același lucru.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI