• CONCLUZIILE CONTROALELOR LA PRIMĂRIE. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță astăzi dezvăluiri după controalele dispuse de Inspecția Economică la Primăria Capitalei.
  • PUȘI ÎN SITUAȚE IMPOSIBILĂ. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a spus că pacienţii confirmaţi pozitiv, dar asimptomatici, vor fi monitorizaţi fizic acasă de către medicii de familie. Medicii de familie au reacționat și au spus că nu au echipamentul necesar pentru asta.
  • BANUL, OCHIUL VIRUSULUI. Un studiu al celui mai performant laborator de biosecuritate din Australia a găsit că virusul sars-cov2 persistă pe bancnote sau suprafețe cum ar fi ecranul telefonului timp de 28 de zile.
  • VACCINUL BCG DIN 1921, ÎN TESTARE. Cercetătorii britanici au început testarea vaccinului tradițional împotriva tuberculozei pentru a vedea dacă poate fi folosit în lupta pentru Covid.
  • COREEA DE SUD ESTE ÎNGRIJORATĂ. Coreea de Sud e îngrijorată după ce Kim Jong-Un a arătat lumii cea mai mare rachetă balistică intercontinentală din lume. Și cere nord-coreenilor să-şi respecte angajamentul de denuclearizare.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”