Monica Anisie spune că aproximativ 80% dintre unitățile de învățământ sunt pregătite pentru redeschidere. Pe 7 septembrie, DSP-ul va analiza situația epidemiologică.

Deși peste 45% dintre angajații care au copii își doresc ca școala să reînceapă normal doar 1,5% cred că autoritățile sunt pregătite, arată un studiu BestJobs.

China introduce testul de Covid-19 pentru vizitatorii din Statele Unite ale Americii. Testul trebuie făcut cu 72 ore înainte de zbor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Șase jurnaliști din Belarus au fost condamnați la 3 zile de închisoare pentru că au acoperit subiecte ce vizau protestele anti-Lukashenko.

Facebook blochează livestream-ul francezului Cocq, ce a hotărât să-și pună capăt zilelor. Regulile platformei nu permit ipostazierea scenelor de suicid.

Uzina Dacia revine la producția de șaze zile pe săptămână, pentru prima dată în acest an. Și Ford mărește producția, cu 3 schimburi în uzina de motoare.

Creatorul jocului Fortnite cere din nou instanței să permită accesul în App Store pentru celebrul joc. Sunt Peste 350 de milioane de gameri care ar accesa jocul de iPhone sau iPad.

Sorana Cîrstea a fost eliminată la US Open. A pierdut la tiebreak, în fața cehoaicei Karolima Mukova, după un meci de 2 ore și 19 minute.

Gia Coppola a venit în Veneția cu filmul “Mainstream” ce prezintă cultura influencerilor și a nevoii constante de like-uri și atenție din partea străinilor.